Kire szavaznál, ha most tartanák a választásokat?
Nonszensz. Mind az érveid, mind a hozzád hasonló emberek puszta létezése. Sorban:
- az egész világ gazdasága stabilizálódott
- más hiteleink továbbra is vannak, nincs értelmes érv arra, hogy miért az IMF-étõl kellett annyira megszabadulni
- az EU erõszakolta ránk, orbán a hatalomra jutásakor még 8% körüli értékben gondolkodott. Idöközben nyoma veszett 3000 milliárd forint manyup vagyonnak. (Ez az éves költségvetés majdnem ötöde) Még mindig akkora teljesítmény?
- ez az egyetlen pozitív dolog, de az idõzítés felettébb gyanús, hogy az ország érdeke huszadrangú szempont volt, már leírtam
- konkrétan mi a francot jelent?
- értelmetlen, sõt veszélyes
- max a szabályokat módosították
- jó ez nekünk?
- dettó
- sokkal kisebb volt a veszélye, mint te gondolod
CSERÉBE: Szlovákia után Románia is lehagyott bennünket.
evtizedek ota nem elek ott es nem tartottam meg az allampolgarsagomat sem. De ha ott elnek magyar allampolgarkent akkor a Fideszre.
no /60
Mivel az osszes rokonom es jopar baratom el Mo on akikkel napi szinten tartom a kapcsolatot vagyok annyira kepben mint sokan akik siman lesz@rjak az egesz politikat es meg egy hiradot sem neznek meg arrol nem beszelve hogy szavazni vegkeppen nem mennek el.
ma az internet es egyebek vilagaban nem muszaj helyileg benne lenni a dolgokban megis lehetnek informacioid . Egyebkent en a Kadar rendszerbol jottem el, tehat ebbol is kovetkezik hogy semmifele baloldali partra nem szavaznek. masodszor pedig nekem jonehany intezkedese a Fidesznek szimpatikus, legfokeppen az hogy nem engedi betelepiteni azt a mocsok muszlim tomeget amit rajuk akarnak kenyszeriteni. Tetszik a CSOK is, pl. az en egyik rokonom fel tudta venni , nagyon szep uj hazra csereltek le azt amiben eddig laktak. de ha jol tudom a kerdesben nem kellett indokolni csak azt hogy kire szavaznek. szoval en rajuk. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!