Kire szavaznál, ha most tartanák a választásokat?
19-es: egy józanul gondolkodó fiatalember, mint én :D sajnos kevés van belőlünk...
Fidesz
18 éves vagyok
#26: ok, rendben, te okos vagy, és látod, mi olyan fene király a fideszben. Akkor most az a feladatod, hogy elmagyarázd ezt nekem, szegény hülyének is, aki ezt képtelen látni, valamint a többi fideszgyülölönek, aki ide téved.
Én azt látom csak, hogy az egyetlen jól kezelt dolog a migránsválság volt, de az is csak azért lett elöhozva, hogy a szart leengedjék az öket akkor lassan megfolytó quaestor pöcegödörböl. Hat év teljhatalom alatt ez nagyon sovány eredmény. Minden más egy ámokfutás, az arrogancia, az inkompetencia és a korrupció hármasának elegye. BIZONYÍTSD be, hogy tévedek és eggyel megnõ a fidesz-szavazók száma. DE: a baloldal, a jobbik és a kicsik fikázása nem bizonyíték. Az se bizonyíték, hogy jelenleg nincs jobb a palettán.
Fideszre az egyetlen normális párt.
27 F
27-es:
Tessék, a teljesség igénye nélkül:
-rendbetették a gazdaságot.
-visszafizették például az IMF hitelt.
-3% alatt a költségvetés hiánya a rendszerváltás óta csak 2011-óta.
-nem engedik be szegény menekülteket több 10 ezresével az országba.
-támogatják a Magyar családokat.
-devizahitelesek támogatása.
-visszaállították a gyest.
-visszavették a MOL-t
-visszavették az ÉMÁSZ-t.
-nem jutottunk a görögök sorsára pedig 2010-ben nagy volt rá az esély.
Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!