Kire szavaznál, ha most tartanák a választásokat?
Attól függ kik indulnak. Korábban kormányzó pártra senmmiképp sem.
33/F
Kedves kérdező!
Véleményemet kérdezted vagy nem? Szerintem igen. Akkor mi a francért kell lepontozni? Azért,mert nem egyezik a Te nézeteiddel?
Gratulálni tudok az ilyeneknek. -.-
Javítom.
Szóval nem véleményemet,hanem véleményünket.
Akkor elnézést kérek. Csak látom,valaki nagyon lepontoz 1-2 embert.
De ha nem te voltál,akkor elnézést.
Politikával tisztában lévő 20-on éves fiatal egyetemista vagyok. Én tudom, hogy mi a baja az oktatásnak és még is ez a véleményem. Gazdasági szakon tanulok és tudom hogy működik egy ország. Az a baj, hogy sokan nem tudják, hogy hol a hiba és mi a jó az országnak.
Ezért én a Fideszre voksolok, mert emlékszem még az mszpre és felvilágosult gondolkodást tudhatok magaménak.
Imádom azokat, akik sírnak a stadionok miatt, a közegészség ügy miatt, az oktatás ügy miattiakat meg sajnálom, hogy mennyire vannak tisztában a helyzettel. Tudom nem éltem a rendszerváltás előtt, fogalmam se lehet mi a jó, de eleget tudok, hogy a legjobb választás a jelenlegi helyzetben a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!