Magyarország 40 - 60 év múlva cigányország lesz?
Véleményed? Esély?
Figyelt kérdés
Rengeteg oldalon olvasom , illetve sok ember szájából hallom a következőket : magyarországon a cigányok ( túlnyomó többségük )háromszor gyorsabban " szaporodnak " , mint a magyarok . Sok fiatal , huszonéves magyar pár általában még gyermeket sem vállalt , addigra egy cigány pár ( gyakran egymás rokonai ! ) már túl van a harmadik porontyon . Ez értelemszerűen a cigányság létszámának robbanásszerű növekedéséhez vezet , és senkinek sem kell leírni , hogy a magyarországi ( bár a külföldi romák is ) cigányság túlnyomó többsége milyen . Az éretlen ( nagyon fiatal ) , gyakran pedig " vérfertőző " kapcsolatokból pedig ne írjam le inkább , milyen utódok születnek . Ezen a vonalon elindulva sok ezzel a témával foglalkozó ember arra a következtetésre jutott , hogy pár évtized múlva a népesség akár több mint 70 % - a roma származású lehet , és a félvérekről , vegyes házasságokról nem is beszélek ... Sok cigány politikus " viccelődve " arról beszél , hogy magyarország következő neve ROMANISZTÁN lesz . A TE véleményed is érdekel a dologról , és a rasszistázást mellőzzétek , mert nekem is van 2-3 roma haverom , akik nem kedvelik " rosszalkodó " társaik . Hangsúlyozom a romáknak : TISZTELETEM A KIVÉTELNEK .
Szerintem az lenne a megoldás hogy a cigányokat le kéne deportálni Szibériába. Ott úgy sincs senki, rajta futhatnak hogy ne fagyjanak meg és ne haljanak éhen.Bár nekem is van 2 normális cigány barátom.Nem tudom hogy az ilyeneket hogy lehetne kiszűrni.
Amugy meg egyik előttem szólónak igaza van. A Magyar Honvédségnek kötelessége bármilyen területi integritással magyar nép ellen irányuló támadással kapcsolatos problémát fegyverrel megvédeni úgyhogy nem lesz gond.
2013. júl. 16. 20:19
52/55 anonim válasza:
Bocsi.
Megvédeni = Megoldani
2013. júl. 16. 20:21
53/55 ¡Converse! 182 válasza:
Engem is foglalkoztat a kérdés ,de van egy egyszerű megoldás.
Népszavazást kell tartani hogy a cigányok kapjanak e bármilyen szociális alapon járó segélyt . A magyarok többsége úgy is a NEM re szavaz. Ha nincs segély nincs puja.
...... MAGYARORSZÁG MEGVAN MENTVE...........
De, ez csak szociálpolitikai kérdés , ami fontosabb az a gazdaság
2013. dec. 5. 16:31
54/55 anonim válasza:
féltek a cigányoktol neféjetek csak a jo istentől.
2016. febr. 7. 10:03
55/55 anonim válasza:
#54 Nem félünk tiszta gyávák... Inkább attól félünk, hogy gyorsan szaporodnak és a román taktikát követik... Látszik ezt is lopják... Túlnépesednek aztán "jogosan" ellopják a területeket...
Amúgy itt Erdélyben nagyon kevés a cigány... Jóval kevesebb mint egyéb régiókban... Ez a román asszimilálási folyamatnak tudható be, amely során a románok túlnépesednek, és ez még mai napig tart... A románokkal meg... Nos egyenlőre a cigányokat basztatják leginkább szóval ja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!