Magyarország 40 - 60 év múlva cigányország lesz? Véleményed? Esély?
"Senkinek.
Gondolom a Jobbikra gondoltál, de ők is csak azt mondják, hogy majd jól beintegráljuk őket.
ez semmivel sem több mint amit a többi párt kínál a programjában.
Ha lenne erre jó megoldás már rég azt csinálnánk, de nincs (még).
"
TÉVEDSZ SZOCIÁLIS KÁRTYÁT AKARNAK BEVEZETNI
A SEGÉLYT ADÓKEDVEZMÉNYHEZ KÖTIK
EZZEL AKARJÁK VISSZAFOGNI AZ ANYAGI GYEREKVÁLLALÁST
OLVASS TÖBB JOBBIKOT :)
Nem vagyok egy zseni, de tudok következtetni. Nos, Romákból van, aki tisztességes mukkátkereső, és van a 9 gyerekes családin élő. Lehet, hogy ez lesz. De a Jobbik kissé gyanús, mert sok embert megfélemlítenek a Romák, és ezek az emberek a romaellenes programot hallva a Jobbiktól tuti rá szavaznak, de ez lehet ígérgetés és így nyerik meg a szavazókat.
NAGY RÁ AZ ESÉLY SAJNOS.
Túlszaporodhatnak, de önellátásra képtelenek. Ha elér a létszmuk egy bizonyos szintet, akkor nem lesz, aki eltartsa őket. Vagy cigányországot kell építeniük felelősséggel és munkával vagy keresnek maguknak máshol balekokat.
A határok nyitottak, a cigányok lusták...
Én az utóbbira szavazok.
"És képzeld el magad és családod , vagy az unokád családját egy ilyen társadalom tagjaként."
Én elképzeltem. Hát, beszoptuk.
Ha megvonod a segélyt, akkor is szaporodnak, felelőtlenül. Nem érdekli ezeket h mit fognak enni a gyerekeik, majd kiküldik az utcára koldulni őket. Segély nélkül a gyerekeik még hátrányosabb helyzetbe kerülnek!
Én börtönnem büntetnén a nemtörődömségüket!
Amugy nagyon sok magyar is hasonlóan viselkedik, lusták, buták, és ugyanugy segélyen élnek!
Nem tudom mit kéne velük csinálni, mert ennyi szalaggmunkás nem kell. Amikor szólnak nekik h a gyerekükkel kéne törődni akkor húzódoznak, h nem fogad szót nekik a gyerek, beteszik a napközibe, közben törvénytelenül felveszik az anyaságit érte, otthon meg nézik a Maúnika showt.
Nincs program a "raj"-kérdésre? De van. És folyamatban van.
Mesélek egy történetet az USA-ról.
Réges-régen, amikor az afro-amerikai polgárok még nagyon meg voltak különböztetve, esélyegyenlőség miatt a következő törvényt léptették életbe.
1. Minden nagyobb cégben, 10-90% arányban kellett lennie a fekete-fehér aránynak... A VEZETŐSÉGBEN IS! Így volt, hogy buta, tudatlan néger került vezetői posztba egy tanult (diplomás) fehér helyett.
2. Egyedülálló anyákat, akiket "otthagyott" a férje és egyedül nevelte a gyerekeket, külön segélyben részesült gyerekenként, mert dolgozni nem lehet ennyi gyerek mellett... Végeredmény? 6-7 gyermekes, egyedül élő anyák.
Végeredmény?
Szó szerint kiszülték a fehér többséget az USA-ban. És lett egy sötétebb elnök, mint az elődei...
Ez kb. 25-30 éve kezdődött ott távol...
Most ugyanez van itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!