Magyarország 40 - 60 év múlva cigányország lesz? Véleményed? Esély?
04-04 11:17
Név szerint?
Melyik művük, hol publikálták?
ma 18:21
Nem Egerről, hanem az országról beszélünk.
Egy régen magyarországon élő néger barátom a szívén viseli a sorsunkat, ő is a cigányok miatt menekült el innen anno 8 évesen mert olyasmit látott ami nem épp egy kisgyereknek való látcány, és ha megemlítem hogy az elkövetők cigók voltak mindneki tudja miről van szó. Akármennyire is keserűen hangzik igaz amit mondott nekem:
Testvér, pár év múlva túl sokan lesznek ezek a férgek ahhoz hogy kezdjetek velük valamit. Lehetetlennek látszik de az egyetlen reményetek ha most elkezditek írtani őket!
Sok cigány van az országban de szerintem attól nem kell félnünk,hogy cigányország lesz!!!Én még reménykedem benne,hogy vannak normális romák is,akik nem szülnek 10 gyereket maguknak...De ha el is szaporodnak a cigányok kb.úgy 15 év múlva,szerintem a magyarokat nem fogja már érdekelni.Így is mindenki külföldre megy és itt hagyja ezt az országot.Jóformán minden ismerősöm Kanadába él meg Amerikába,Németországba,Dominikán és még sorolhatnám.
De cigányok mindenhol vannak és lesznek is!Erre nincsen megoldás...Ki telepíteni nem lehet őket,meg nem is lenne igazságos,mivel attól hogy cigányok ugyanúgy magyar állampolgárok!!!A Kormány megtehetné,de az Orbán nem fogja kiírtani a saját vérét!!!(már bocsánat,de így van sajnos)...Ha cigányok nem is lennének,lenne más bajunk...
Vannak itt még Kínaiak,Vietnámiak,Románok,Szlovákok,Szerbek meg mindenféle...Ők se normálisabbak a cigányoknál(tisztelet a kivételnek)őket is kitelepíthetnénk ők se magyarok...
ROMANISZTÁN???Örülök,hogy a politikusok ilyen jól szórakoznak,nemhogy azzal foglalkoznának,amivel kéne!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!