Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért adóztatnak meg egy...

Miért adóztatnak meg egy jövedelmet többször is?

Figyelt kérdés
Az adózott munkabéremet takarékszámlára fizetem be, aminek kamatait is megadóztatja az állam. Majd az összerakott pénzből ingatlant vásárolok, ami után illetéket kell fizetnem az államnak, pedig az adólevonás után maradt összegből vásároltam. Vidéken és sok településen az ingatlantulajdonosoknak pedig ingatlanadót kell fizetni a z önkormányzatnak, rendszeresen, minden évben. Ha bemegyek az üzletbe és valamilyen árut veszek, ott pedig forgalmi adót kell fizetnem a már adózott pénz elköltésekor.
2016. márc. 5. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Mert nem rendeztünk tömegtüntetést ez ellen. Olyat amilyen az internetadó ellen történt. Röviden, mert hagyjuk.
2016. márc. 5. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Az illetéket a világ legnagyobb lehúzásának tartom.

Ha pl az unokahúgomra,vagy unokaöcsémre akarok hagyni egy lakást abból jár az államnak,amiért én már egyszer megdolgoztam.

Lehúzás....

2016. márc. 5. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezekre a korrekt kifejezés a "védelmi pénz" és az állam ezt is megteheti.
2016. márc. 5. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
És ez miért a MAGYAR politika címszó alatt van? Egyáltalán miért politika? Ez gazdasági dolog.
2016. márc. 16. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!