Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja minden média...

Miért akarja minden média lejáratni a fideszt?

Figyelt kérdés
Most legalább van egy olyan kormány ami a magyarság érdekeit tartja elsődlegesnek. Lehet akármit mondani rájuk, de ez így van. Talán csinálnak mocskos üzleteket, hogy gyarapítsák a vagyonukat, de a baloldal nem ezt tenné?
2016. márc. 4. 12:06
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
93%
A gond az a Fidesszel, hogy a "magyarság" fogalmát leszűkítették a haverjaikra.
2016. márc. 4. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Hát, a szomszéd 20 embert ölt meg, én meg csak 19-et, tehát tulajdonképpen én nem is vagyok sorozatgyilkos.

Sőt, remek ember vagyok. A legjobb ember, ami csak elképzelhető. Ennél jobb ember nem is lehetnék.

[link]

"Jól célzok, Mindig is jól lőttem, most mit akartok?"

2016. márc. 4. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Akkor úgy tűnik, hogy én nem igazán vagyok "magyarság", mivel az én érdekeimet nem igazán képviselik a százmilliárdos lenyúlásaikkal.
2016. márc. 4. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Magyarsag erdekeit?

Melyik intezkedesuk vedte a magyarsag erdekeit? Amikor pl 250 milliardot elloptak? Amikor 3000 milliardot elloptak? Amikor kb mindenbol mindent elloptak?

Ezen lopasok kozul melyik volt annyira jo az orszagnak, hogy nagyon?

2016. márc. 4. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
98%

Nem akarja minden média lejáratni.

A kormánypárti médiumok értelemszerűen pártolják, az ellenzéki médiumok támadják. A közmédia is inkább kormánypárti.

A korrupciós ügyeket, kormányzati hibákat feltárni, beszámolni róluk közérdek. Lehet, hogy ha mások kerülnének hatalomba, ők is ugyanezt csinálnák, de ez nem lehet mentség.

2016. márc. 4. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
5%
a kommunistalibsi média minden jó magyar embert tönkre akar tenni, így a fideszeseket is!
2016. márc. 4. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Rossz kérdés. Helyesen:Miért akarja a fidesz lejáratni a fideszt?
2016. márc. 4. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
34%

Remekül meg lehet élni orbángyűlöletből.

Én igazából azon csodálkozom csak, hogy miért 2010 után kezdtek ezek a derék megmondóemberek megszaporodni?!

Azt hiszem volt a piroslap, most meg dunát lehet rekeszteni a balos megmondóblogokból.

2016. márc. 4. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"A gond az a Fidesszel, hogy a "magyarság" fogalmát leszűkítették a haverjaikra."

Ebből a körből a baloldal saját magát zárta ki azzal, hogy a nemzeti szót sértéssé degradálta, a nemzeti érdeket pedig politikai változóvá.

Tegye a szívére a kezét mindenki...

2016. márc. 4. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!