Melyik a "legkorrektebb" baloldali média?
Politikailag jobboldali beállítottságú vagyok, de akad nagyon kevés dolog, amivel a ballal is egyetértek.
Nagyon sokáig az RTL volt az a baloldali csatorna amiről tájékozódtam.
Viszont mostanra már nem bírom elviselni, néhány riportjuk szerintem túlszárnyal mindenen, vérlázító, így pár napja nem nézem meg.
Viszont most meg csak jobboldali/Fideszes szemszögből ismerem a dolgokat, és így nem kerek.
Azt ne is kezdjük,hogy az egy szenny.Az összes szenny, mindenki hazudik, stb, szóval ezzel az erővel az ablakon sem kéne kinéznem.
Én elolvasom a kurucot is, meg Kálmán Olgát is meghallgatom, és a kettőből egy reális képet alkotok, nem az az ember vagyok, aki azt hiszi el amit a szájába adnak, kialakítom a saját véleményem a kettőből vagy többől.
De szeretnék valami "kulturáltabb" baloldali orgánumot olvasni/nézni, mert számomra átlépte az RTL a határt, úgy összességében.
Évek óta nézem, de most már ideges leszek tőle, a saját egészségem érdekében nem nézem.Nem azért dühít, mert nem az a véleményük mint nekem, hanem,hogy majdnem annyira szélsőségesek mint a kuruc, csak épp ellenkező nézeteket vallanak.
Az ennyire szélsőséges dolgokat meg nem szeretem, a kurucba is,egyszer egyszer beleolvasok, de nem az a fő jobboldali támpontom.
korrekt és baloldali? olyan nincs :D
egyébként olvasd a mandinert, sokan mondjuk jobboldalinak tartják, szerintem alapvetően semmilyen... inkább azt mondanám rá, hogy ők az egyetlen józan eszű média
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!