Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a "legkorrektebb"...

Melyik a "legkorrektebb" baloldali média?

Figyelt kérdés

Politikailag jobboldali beállítottságú vagyok, de akad nagyon kevés dolog, amivel a ballal is egyetértek.

Nagyon sokáig az RTL volt az a baloldali csatorna amiről tájékozódtam.

Viszont mostanra már nem bírom elviselni, néhány riportjuk szerintem túlszárnyal mindenen, vérlázító, így pár napja nem nézem meg.

Viszont most meg csak jobboldali/Fideszes szemszögből ismerem a dolgokat, és így nem kerek.

Azt ne is kezdjük,hogy az egy szenny.Az összes szenny, mindenki hazudik, stb, szóval ezzel az erővel az ablakon sem kéne kinéznem.

Én elolvasom a kurucot is, meg Kálmán Olgát is meghallgatom, és a kettőből egy reális képet alkotok, nem az az ember vagyok, aki azt hiszi el amit a szájába adnak, kialakítom a saját véleményem a kettőből vagy többől.

De szeretnék valami "kulturáltabb" baloldali orgánumot olvasni/nézni, mert számomra átlépte az RTL a határt, úgy összességében.

Évek óta nézem, de most már ideges leszek tőle, a saját egészségem érdekében nem nézem.Nem azért dühít, mert nem az a véleményük mint nekem, hanem,hogy majdnem annyira szélsőségesek mint a kuruc, csak épp ellenkező nézeteket vallanak.

Az ennyire szélsőséges dolgokat meg nem szeretem, a kurucba is,egyszer egyszer beleolvasok, de nem az a fő jobboldali támpontom.

2016. márc. 2. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Ne nézd egyiket se. Légy szabad!
2016. márc. 2. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

korrekt és baloldali? olyan nincs :D

egyébként olvasd a mandinert, sokan mondjuk jobboldalinak tartják, szerintem alapvetően semmilyen... inkább azt mondanám rá, hogy ők az egyetlen józan eszű média

2016. márc. 5. 17:26
 3/5 estibálint ***** válasza:
ATV/Klubrádió
2016. márc. 7. 22:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Az ATV-ből egy adást sem bírtam végignézni, az az RTL-t is odaveri :)
2016. márc. 7. 22:20
 5/5 estibálint ***** válasza:
RTL-t akkor nézzél, ha hiányzik neked a Kékfény nevű sorozat. Az ATV-ben legalább közéletről és politikáról van szó, íg az RTL-ben a seggnyaló szaros celebvilág életét nézhetjük, a híradóban meg megtudhatjuk, hogy a mai nap hány ezer féle brutális módon haltak meg emberek. Azaz lelőtte, felrobbantotta, felgyújtotta, megerőszakolta, rádőlt a háza, fogva tartotta, elvágta a torkát, elütötte, agyonverte, megkéselte, stb. Ennél sokkal jobb az ATV az legalább nem médiaszennyel (Édes szaros élet, "Valő" világ, stb.)
2016. márc. 14. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!