A Index.hu oldalon a pártok állítják szavazás végeredményét?
Az index.hu honlapon kitöltöttem egy felmérést, hogy kire szavazok, erre azt írták:
"Köszönjük, hogy kitöltötte! Hamarosan közzétesszük az eredményt."
Miért nem rögtön írják ki, ilyet még nem láttam!?
Esetleg a közzétételig licitálhat az MSZP és a Fidesz, hogy ki állíthassa be a szavazás végeredményét?
Kíváncsi leszek az eredményre! Szavazzatok!
Szebb jövőt!!
Azért, mert ezeket összesítik.
Ez nem csak egy szimpla szavazat. Ha megnézed elég sok mindent meg kell adni magadról.
Logika...
" Hogy miért kell mindenben a csalást látni...ez csak egy közvéleménykutatás."
aminek olyan végeredményt adnak amilyen nekik jó
az összesítést számítógép végzi
nem gondolod hogy egyenként megnézik a lapokat az indexesek???
szóval automatikusan kiírhatnák az eredményt
de hát ez van
szebb jövőt!
az indexen mindig várni kell a végeredményre pár napot. Akkor is, ha nem politikai szavazás van, mert mindig írnak mellé valami elmezés félét. Szerintem le fogják bontani, kor, nem, stb szerint.
Az eredményben a bal oldal valószínűleg többet fog gyűjteni, mint amennyi a tényleges állás, mert inkább bal oldali emberek olvassák.
Ez olyan, mintha tartanál egy közvéleménykutatást a hírtévé nézőivel (smsben pl), akkor meg az mszp alig kaparna össze pár %-kot
5 %-ot sem? a szavazásUK szerint?
ahogy elnéztem a lakossági fórumok megint csak nem ezt támasztják alá... (legyen igazam) :)
Szebb Jövőt, Igazságot!
Most láttam, hogy megvan a végeredmény. Ha érdekel, nézz bele. Az lmp elég durván feltört, de a jobbik eredményeit nem vágták le. Bemérték nekik a szokásos 22%-ot. Azt hittem, hogy az indexes szavazáson kevesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!