Ti mire költöttétek volna ezt a pénzt?
A stadionokra áldozott pénzmennyiséget mire másra költöttétek volna el és milyen formában pontosan? (számoljunk 10 milliárd forinttal)
Én 50 milliós csomagokban (ösz. 200 csomag jönne ki) osztanám szét a középiskolák számára, amennyiben pályáznak rá. Jobb esetben valamit valamiért, és feltételeket is szabnék, de semmi komoly, a végén úgy is sorsolni kellene.
Azért 50 millió Ft értékben, mert ennyiből már kijön 120 négyzetméter, azaz kettő (kb. 30-35 fős) osztályterem. Persze bármire felhasználhatják, de mindenképp fejlesztési célzattal.
Ezzel az a gond, beismerem, hogy csak az érintett létesítmények 8%-a részesülne ebben, csupán szimpatikus az ötlet.
"Már ne haragudj, de nem 10 milliárdot, hanem több 100-at költöttek eddig a stadionokra. "
Tisztában vagyok vele, csak pont ilyen apróságokra akarom vezetni a válaszolókat, mert jelentősen az egészségügy és oktatás színvonalát nem lehet ekkora összeggel feltornázni. Szóval kíváncsi voltam milyen más alternatívák léteznek az emberek fejében.
De ha százmilliárddal akarsz számolni, nyugodtan tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!