Diákmunkások! Ti mire költöttétek/szeretnétek költeni a nyáron megkeresett pénzt?
Én suli alatt is dolgozok de ritkábban csak heti 3 alkalommal abból 1 péntek egy szombati nap és a szerda vagy a kedd, attól függ mikorra osztanak be.
Nyáron nyilván többet fogok dolgozni, akkor 4-5 napot minimum.
Én augusztusba tervezek elmenni nyaralni a haverjaimmal meg a barátnőmmel. Ez egy olyan 1 hetes nyaralás lesz a Balatonra. Mivel a szállás hely adva van, haverom családjáé így azért nem kell fizetni de az utazásért a kajáért, meg a szórakozásért igen.
Én arra gyűjtök. Vagy is már megvan a pénz, de majd később tervezek venni egy laptopot is, mert ha a következő tanévbe bejutok az egyetemre akkor valószínű hogy koleszos leszek, mert a bejárás innen elég hosszú, de viszonylag egyszerű is, de az még a jövő zenéje.
Én általában a diákmunkán megkeresett pénzből veszek magamnak mindent (suliba cuccok, ruha, kaja, bérlet, szórakozás stb.), mert itthon nem tudnak támogatni. Nyáron általában fesztiválokra megyek, és természetesen spórolok is.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!