Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazol, és miért?

Kire szavazol, és miért?

Figyelt kérdés

Családod van, vagy a munkádnak élsz?

Kiváncsi vagyok ki mire teszi le a voksát..

2010. ápr. 1. 17:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

Én mindkét "x"-et a jobbik mellé teszem - 4 éve a fideszre tettem.

Akadt pár olyan alátámasztott tény, ami miatt teljesen elhatárolódok a fidesztől mint párttól.

Egyelőre a jobbikról olyan dolgok kerültek napvilágra, amelynek ha minden szava igaz is lenne is rájuk szavaznék. De a tapasztalataim szerint a felét a média "fújta fel" - tehát alátámasztott vádakat nem igen hallottam felőlük.

26 éves vagyok, 1 gyermekem van, alkalmazottként dolgozok 7.éve egy helyen.

2010. ápr. 1. 18:44
 22/27 anonim ***** válasza:
78%
Jelenleg országunkban egyetlen olyan politikai párt nincs amely ne keveredett volna valamilyen botrányba.Mindegyiknek megvan a maga "bkv",ezüsthajó,sikerdíj,sztárügyvéd rokon, és így tovább húzása.Egy azonban biztos:mihelyst bekerülnek első dolguk lesz a fizetésük megszavazása.Azután az elődökre való hivatkozással megszorítások majd a teljes emlékezetvesztés a választási ígéretekkel kapcsolatban.Mi meg fizethetjük -mint az emelt kamatú banki kölcsönt a válság miatt-az árát.Addig amíg munkásnak és a MUNKÁ-nak,nincs becsülete,nem lesz jobb soha,itt a be nem tartott ígéretek földjén,ami lassan már csak névleg a miénk,mert már rég a külföld diktál.
2010. ápr. 1. 19:05
 23/27 anonim ***** válasza:
63%

Jobbikra, de ők sem az igaziak (nem egy letisztult párt, nem igazán egységes - még), de a többi még rosszabb. Az NFP-re már szívesebben adnám le a voksomat.

20 éves, joghallgató

2010. ápr. 1. 19:08
 24/27 anonim ***** válasza:

szerinten mindenkinek a jobbikra kéne..

mert ahogyan írták itt előttem hogy a fidesz és az mszp is kaptt eléggé sok időt...

és mi történt????????

szét kéne nézni

nincs munka nincs pénz...családokba az apa elmegy több ezer km-re dolgozni hogy legyen valami.. otthon meg sírva várja a szegény gyerek.és nemlehet elmagyarézni neki hogy:Muszáj!szüksége van arra hogy az apja ott legyen mellette..de nemlehet!:S sajnos énis így növekszem felfele...komolyan ha annyit töltene itt mint kint már boldogaba lennék=(

nagyon rossz!

elég ebből az egészből!!!

csak a jobbik

a többi ezt művelte!!!

JOBBIK!JOBBIK!JOBBIK!

2010. ápr. 1. 22:17
 25/27 anonim ***** válasza:
59%

Nincs még családom, hobbiknak élek, meg persze dolgozok is.

Civil Mozgalom, mert ennek még a Jobbiknál is jobb a programja, meg konkrétabban megfogalmazza.

2010. ápr. 1. 23:52
 26/27 anonim ***** válasza:

Jobbikra

22 éves egyetemista lány

2010. ápr. 2. 15:08
 27/27 A kérdező kommentje:

Hűha, először is köszönöm a választ vásodszor meg nagyon a JOBBIK felé húz mindenkinek í szíve.

Van egy olyan érzésem, hogy itt óriási zsákutcák lesznek. Félelmem van a JOBBIKKAl kapcsolatban, mert sztem jobban le fogják pusztítani az országot hisz "nem értenek" hozzá. Lehet ppénzeket elvonni és előteremteni, amit majd csak utólag érzünk meg...kicsit félő...éééés, sztem nagyon sokan meszp-sek, mégha be sem vallják. Komolyan mondom olyan érzésem van, hogy a kispártoknak esélyük nincs bejutni, hiába a relatív sok voks, én valószíüleg ezért teszem le a voksom a fidesz mellett, hogy semmi esetre sem az mszp lopjon tovább. Amúgy tényleg nagyon kecsegtető a JOBBIK, szinte hihetetlen tervekkel kampányolnak.

2010. ápr. 2. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!