Kire szavazol, és miért?
Családod van, vagy a munkádnak élsz?
Kiváncsi vagyok ki mire teszi le a voksát..
Én mindkét "x"-et a jobbik mellé teszem - 4 éve a fideszre tettem.
Akadt pár olyan alátámasztott tény, ami miatt teljesen elhatárolódok a fidesztől mint párttól.
Egyelőre a jobbikról olyan dolgok kerültek napvilágra, amelynek ha minden szava igaz is lenne is rájuk szavaznék. De a tapasztalataim szerint a felét a média "fújta fel" - tehát alátámasztott vádakat nem igen hallottam felőlük.
26 éves vagyok, 1 gyermekem van, alkalmazottként dolgozok 7.éve egy helyen.
Jobbikra, de ők sem az igaziak (nem egy letisztult párt, nem igazán egységes - még), de a többi még rosszabb. Az NFP-re már szívesebben adnám le a voksomat.
20 éves, joghallgató
szerinten mindenkinek a jobbikra kéne..
mert ahogyan írták itt előttem hogy a fidesz és az mszp is kaptt eléggé sok időt...
és mi történt????????
szét kéne nézni
nincs munka nincs pénz...családokba az apa elmegy több ezer km-re dolgozni hogy legyen valami.. otthon meg sírva várja a szegény gyerek.és nemlehet elmagyarézni neki hogy:Muszáj!szüksége van arra hogy az apja ott legyen mellette..de nemlehet!:S sajnos énis így növekszem felfele...komolyan ha annyit töltene itt mint kint már boldogaba lennék=(
nagyon rossz!
elég ebből az egészből!!!
csak a jobbik
a többi ezt művelte!!!
JOBBIK!JOBBIK!JOBBIK!
Nincs még családom, hobbiknak élek, meg persze dolgozok is.
Civil Mozgalom, mert ennek még a Jobbiknál is jobb a programja, meg konkrétabban megfogalmazza.
Jobbikra
22 éves egyetemista lány
Hűha, először is köszönöm a választ vásodszor meg nagyon a JOBBIK felé húz mindenkinek í szíve.
Van egy olyan érzésem, hogy itt óriási zsákutcák lesznek. Félelmem van a JOBBIKKAl kapcsolatban, mert sztem jobban le fogják pusztítani az országot hisz "nem értenek" hozzá. Lehet ppénzeket elvonni és előteremteni, amit majd csak utólag érzünk meg...kicsit félő...éééés, sztem nagyon sokan meszp-sek, mégha be sem vallják. Komolyan mondom olyan érzésem van, hogy a kispártoknak esélyük nincs bejutni, hiába a relatív sok voks, én valószíüleg ezért teszem le a voksom a fidesz mellett, hogy semmi esetre sem az mszp lopjon tovább. Amúgy tényleg nagyon kecsegtető a JOBBIK, szinte hihetetlen tervekkel kampányolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!