Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazol, és miért?

Kire szavazol, és miért?

Figyelt kérdés

Családod van, vagy a munkádnak élsz?

Kiváncsi vagyok ki mire teszi le a voksát..

2010. ápr. 1. 17:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
*tiszta
2010. ápr. 1. 18:17
 12/27 anonim ***** válasza:
57%
Még nem tudom,de a Fideszre és a Jobbikra nem.
2010. ápr. 1. 18:19
 13/27 anonim ***** válasza:
76%

Jobbikra!

Mindkét nagy pártnak megvolt a lehetősége, de nem élt vele.

Egyedül élek, könyvelek.

24 F

2010. ápr. 1. 18:22
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Jobbik

Az egész parlament a nagytőke zsebében van.

Nem tehetnek semmit, mert a saját nyakukat vágnák át.

Ha meg a duális gazdaság nem változik, akkor semmi esélyünk.

Nincs munkám mert amennyit adni akartak annyiért nem vállaltam. Ismét külföld, mert sajnos nincs más lehetőségem, bár már nagyon unom hogy nem lehetek itthon.

Gyerek: kitudja hány, szétszórva az Eu ban.

Hölgy: Mindig akad.

2010. ápr. 1. 18:22
 15/27 anonim ***** válasza:
18%
Arra, aki felkeresi, lefejeli, és saját hányásába fojtja azt, aki felteszi a következő "kire szavazol" kérdést feltevő személyt.
2010. ápr. 1. 18:31
 16/27 anonim ***** válasza:
76%
Írországban dolgozok 6 éve,ez itt egy egészen más világ.A Jobbikra fogok szavazni itt a Követségen.Hogy miért?Mert elegem van azokból a Pártokból akik az elmúlt húsz évben tönkretették az országot.Ha nem változik semmi otthon akkor soha nem fogok hazamenni.
2010. ápr. 1. 18:32
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
Jobbikra
2010. ápr. 1. 18:33
 18/27 anonim ***** válasza:
37%
A hozzászólok 2/3-a eddig a Jobbikot írta, az MSZP-t meg senki. Ezek után mire gondoljak, amikor vitatkoznak a tévében meg az újságokban, hogy ki a második erő? Egyértelműen a Jobbik, mivel szerintem a közvéleménykutatók inkább az idős MSZP szavazókat kérdezik meg!
2010. ápr. 1. 18:35
 19/27 anonim ***** válasza:
51%

75

Én tanultam alapvető ismereteket a közvéleménykutatásról. Ez az oldal kb annyira képviseli a társadalom rétegeit, mint mondjuk a kapcsolat.hu. Konkrétan fideszes hozzászólással alig találkozni. Plusz, majd lehet előkeresem annak a felmérésnek a linkjét, ami pont azzal foglalkozik, melyik párt mennyire aktív a neten. A Jobbik magasan vezet, az MSZP tagjainál pedig a MIÉP és a Munkáspárt (!!) is aktívabb. Ha megnézed, pl tömegrendezvényeket se tudtak soha tartani, még akkor sem, amikor nyertek a választásokon, és népszerűek voltak.

2010. ápr. 1. 18:38
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

Egyértelmű Jobbik:-)

Fidesz kapott esélyt nem volt jó,ugyan ez a lopás ment csak nem derült ki:-(

Mszp tudjuk 8-év dettó lehúzták az embereket ennyi!

2010. ápr. 1. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!