Kire szavazol, és miért?
Családod van, vagy a munkádnak élsz?
Kiváncsi vagyok ki mire teszi le a voksát..
1.Fidesz
2.Egyenlőre jobban bízok bennük mint a Jobbikban,és ha jobban kormányoznak mint az MSZP (nem lesz nehéz) akkor maradok mellettük legközelebb is mert szeretem az rtl-t :)
3.Van családom nős vagyok 2 gyerekem van de szeretem a munkámat is.
Jobbik még mindig
hogy miért 20 éve rájuk várok
a programjuk miatt remélem ennyi elég
Valószínűleg senkire.
Nem követem nyomon az egészet, és inkább senkire, mint olyanra menjen egy szavazat, aki....
Sztem a Fideszre. Úgyérzem, hogy ők tényleg igazi, reális, kivitelezhető megoldásokat tűntetnek fel a programjukban, miközben minden más párt elvan a saját kis mátrixában és a kis idealista céljaikért küzdenek.
Programjában az LMP is nagyon tetszik, de egy olyan országban mint az mienk, ez még nagyon futurisztikus és utópisztikus tervnek tűnik, de ha olyan jól álló ország lennénk, mint mondjuk Hollandia, akkor az LMP-re szavaznék.
A Jobbik számomra túl szélsőséges, és nemhiszem, hogy a jövőbe az ódivatú dolgokhoz való visszatérés, a nacionalizmus, és a kereszténység vezet.
Jobbik
A FIDESZ már kapott 4 évet, az MSZP 8 évet, nem éltek a lehetőséggel, hogy javítsanak az országon, csak még jobban szétlopkodták. M.o.-nak 180 fokos fordulatot kell vennie, és én az erre való törekvést a jobbikban látom.
20/L párommal élek, egyetemista vagyok
Jobbikra
Mert jelenleg csak bennük látok rációt a javulásra
Van férjem és egy 5éves kislányom
Dolgozom/vállalkozó
Valamelyik kis pártra.
LMP, MDF, stb...
Sokszínesség igen, igen!
fidesz..
nem értem,hogy az mszp hogy meri még mindig reklámoztatni magát a tv-ben...tiszaszégyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!