Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz tüntetés? Eddig...

Mikor lesz tüntetés? Eddig nem nagyon jártam ilyenre de betelt a pohár!

Figyelt kérdés
Miért nem szerveznek közös tüntetést az közoktatás, felsőoktatás, egészségügy, bolt zármutyi, földmutyi, dohánymutyi, jegybank mutyi stb témákban egyszerre? Mindegyik miatt külön külön 10ezrek összejönnek, egy szervezet gyűjthetne pénzt adományokból, hogy a vidéken élőket budapestre juttassák ingyen! Mindenki elégedetlen lépni kéne végre megosztottság nélkül, jöjjön össze mind a 3-400 ezer ember aki az emlúlt években a saját ügye miatt tüntetett!!
2016. márc. 1. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A fideszre 2 millióan szavaztak szóval legalább 8millió ember utálja a fideszt!"

Ülj le fiam, 1-es!

2016. márc. 1. 15:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus nyavalygás.

"Nekem annyira rossz. Valaki csináljon már valamit! Tüntessetek már!Csináljanak már valami, hogy nekem kevésbé legyen sz*r!"

Minden csak legyen.Mert neked ez jár!

"Na jó, akkor csinálom én, de akkor legyen fotel tüntetés. Há" nehogy már plusz munkát végezzek, azért, hogy nekem jobb legyen."

Hőbörögjünk, ha valami nem jó, de nehogy akárcsak egy szalmaszálat is keresztbe tegyünk annak érdekében, hogy ez változzon. Pontosan ugyan az az eset, amikor hisztizel, hogy milyen szemetes a város, de ha látsz egy chips-es zacskót eldobva meg sem fordul a fejedben, hogy felvedd és a következő kukáig elvidd.

"Há' nehogymá' én szedjem fel más szemetét!!" Ugye?

2016. márc. 1. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz, mert tojnak rád
2016. márc. 1. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Sok az elégedetlen ember, de nem ért mindenki egyet. Én például elmennék az általad említett mindegyik témakörben, kivéve a vasárnapi boltzárt, amivel MAXI egyetértek. A plázákat is bezárnám, csak a mozikat nem. A vasárnapi munkavégzés további szigorítását szeretném. Nem sajnálom a multikat, és nem sajnálok senkit, aki nem képes a hét 6 napjában bevásárolni. Bírja ki! Kis boltocskák még így is maradnak, ha nagyon lényeges lenne shoppingolni. Létezik piac is, amit még erőteljesebben támogatnék. Sokkal inkább mennék Stadion és Olimpia elleni tuntetésre, kötelező oltások elleni tüntetésre, vagy Európai Uniós kilépésért való tüntetésre, vagy éppen Budapest és a városok zöldterületeinek növeléséért való tüntetésre, vagy mondjuk Kárpátalja visszacsatolásáért való tüntetésért, ebben a történelmi pillanatban. De bevándoroltatottak letelepítése ellen is biztos elmennék tüntetni, vagy az USA és a háttérhatalom folyamatos háború gerjesztése ellen. De nagyon szívesen elmennék a Vodafone kivonulásáért is tüntetni. Nézd meg mind a 12 részét! https://www.youtube.com/watch?v=pwgvW6D3_no&list=PL830CC9A2F..
2016. márc. 21. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:

19:56,

Teljesen támogatod a boltbezárást, kivéve az általában családi boltokat, meg mozikat, meg piacokat, az ott dolgozók amúgy is kapják be :D

Ez aztán a logika!

2016. márc. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!