Mikor lesz tüntetés? Eddig nem nagyon jártam ilyenre de betelt a pohár!
"A fideszre 2 millióan szavaztak szóval legalább 8millió ember utálja a fideszt!"
Ülj le fiam, 1-es!
Tipikus nyavalygás.
"Nekem annyira rossz. Valaki csináljon már valamit! Tüntessetek már!Csináljanak már valami, hogy nekem kevésbé legyen sz*r!"
Minden csak legyen.Mert neked ez jár!
"Na jó, akkor csinálom én, de akkor legyen fotel tüntetés. Há" nehogy már plusz munkát végezzek, azért, hogy nekem jobb legyen."
Hőbörögjünk, ha valami nem jó, de nehogy akárcsak egy szalmaszálat is keresztbe tegyünk annak érdekében, hogy ez változzon. Pontosan ugyan az az eset, amikor hisztizel, hogy milyen szemetes a város, de ha látsz egy chips-es zacskót eldobva meg sem fordul a fejedben, hogy felvedd és a következő kukáig elvidd.
"Há' nehogymá' én szedjem fel más szemetét!!" Ugye?
19:56,
Teljesen támogatod a boltbezárást, kivéve az általában családi boltokat, meg mozikat, meg piacokat, az ott dolgozók amúgy is kapják be :D
Ez aztán a logika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!