Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Omladozik az RTL KLUB? Vége a...

Omladozik az RTL KLUB? Vége a Mónika Shownak.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 14:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%

jaj..:

"A hülyeség, a degenerált gondolkodás az elkorcsosult világ elleni csatát"

nem hinném, hogy mert beszüntettek egy adást, ezzel megváltoznának az emberek, a világ, vagy bármi más.

Mondjuk, ha végérvényesen beszüntetnék magát a tv-t, talán lenne esély. (utána a plázákat, mekiket, stb..)

2010. ápr. 1. 14:56
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
nem hinném hogy megszünik valóban, bár nem lenne rossz lépés
2010. ápr. 1. 14:56
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
Ez most jutalom vagy büntetés? Mármint a tréfa szerint Mónikának bizony fogyóznia kelletett volna, mint a Claudiának. Meg is lett a böjtje így is...
2010. ápr. 1. 14:57
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Az Rtl klub nem szünik meg de ez a Móunika show nagyon gáz volt!!!Én örülök,hogy leszedték végre ezt a népbutitó hülyeséget!!!:P
2010. ápr. 1. 14:59
 15/25 anonim ***** válasza:
26%

A mélyentisztelt jobbikos kartársak rájöhetnének végre, hogy azért mert beszüntetnek egy adót, vagy egy műsort, vagy bármit, attól a hülye ember hülye marad, az okos nem lesz okosabb.

Ha valaki nem akar hülyeséget nézni, akkor nézi a másik száz csatornát ami van, ha valaki butítót akar nézni, mert jól esik neki semmire nem gondolni, akkor nézi a mónika show-t például.

Azt nem tudom, hogy a ki a halál fäsza kötelez bárkit is arra, hogy a kereskedelmi tévéket nézze. Van rajtuk kívül jó pár tévé még...

De tök jó, hogy a jobbikosok 90%-a olyan komoly agymunkát végez a munkahelyén, hogy néha egy kis semmitevés, butulás nem fér bele nekik.

Egyébként meg, őszintén milyen ember az akit, egy délutáni tévéműsor befolyásol?

2010. ápr. 1. 15:05
 16/25 anonim ***** válasza:
17%

"Te szerencsétlen senki :D:D:D Milyen csatát :D

Egyébként itt divat mindent szidni, de azért mégis 4-5 éve megy a tévében... Ha nem nézték volna sokan, nem maradt volna meg eddig..."

na mi van emelt fővel viseljed a vereséget

te nehéz életű liberális :_DDDDDDD

2010. ápr. 1. 15:10
 17/25 anonim ***** válasza:

"Azt nem tudom, hogy a ki a halál fäsza kötelez bárkit is arra, hogy a kereskedelmi tévéket nézze. Van rajtuk kívül jó pár tévé még...

De tök jó, hogy a jobbikosok 90%-a olyan komoly agymunkát végez a munkahelyén, hogy néha egy kis semmitevés, butulás nem fér bele nekik. "

ja de lehet valaki nem olyan über gazdag hogy előfizessen színvonalasabb csatornákra

ez nem esett le neked -.-'

2010. ápr. 1. 15:12
 18/25 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy attól normálisabbak lesznek az emberek amiért nem lesz mónika show, ez csak egyetlen apró lépés, nagyon apró, de valahogy el kell kezdeni!
2010. ápr. 1. 15:13
 19/25 anonim ***** válasza:
26%

ma 15:12

Ne sírjon már a szád... 2000Ft-ért már kapsz 40 csatornát, ha konkrétumokról is beszélünk.

Ha ez neked a jómódhoz tartozik, hogy valakinek több mint 3 csatornája van, akkor őszintén sajnállak.

Jöhetnek, a hejj mocskos zsidó kommunista szövegek.. Egyik sem vagyok, de ha már nem vona mester seggét nyalom, akkor más nem is lehetek :)

2010. ápr. 1. 15:17
 20/25 anonim ***** válasza:

"Ne sírjon már a szád... 2000Ft-ért már kapsz 40 csatornát, ha konkrétumokról is beszélünk.

Ha ez neked a jómódhoz tartozik, hogy valakinek több mint 3 csatornája van, akkor őszintén sajnállak.

Jöhetnek, a hejj mocskos zsidó kommunista szövegek.. Egyik sem vagyok, de ha már nem vona mester seggét nyalom, akkor más nem is lehetek :)

"

igen nekünk van kb 60 magyar csatornánk

fizetünk 8e Ft

szóval nekem ne pofázzál

2010. ápr. 1. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!