Azt mondta egy ismerősöm, hogy akkor lesz Magyarországon forradalom, ha betiltják a Mónika-show-t, vagy a Josi barátot. Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintem már most is forradalom közeli állapot van, mert Boros-Bocskornak úgy néz ki már vége.2009. nov. 5. 17:06
1/15 anonim válasza:
Nem valószínű,hogy forradalom lesz mind a kettő elég degenerált ,műbalhés műsor.
3/15 anonim válasza:
Olvass. Nem lesz végük, valszeg folytatódik a műsoruk. :( Már kezdtem örülni...
4/15 anonim válasza:
Ha a Dragon Ball-t betiltották akkor ezt miért nem? NAgyon szomorú voltam annak idején...
5/15 anonim válasza:
"Kedves Magyarország, fel kéne ébredni!"
6/15 anonim válasza:
Fenét....P Majd ha a kocsmákat bezárják akkor..:P
7/15 anonim válasza:
Majd pont a bocskor miatt lesz forradalom xD.
8/15 anonim válasza:
Ki mondta neked ezt a baromságot, hogy vége???
Hahahahaha. Tudod, minden a pénzről szól. Két hét múlva ugyanúgy lesz a Boros meg a Bocskor, csak nem Sláger rádiónak hívják majd a rádiójukat. Ennyi...
9/15 anonim válasza:
Szerintem inkább az emberek ujjongani fognak, minthogy felháborodni!
10/15 anonim válasza:
Magyar a béketűrés népe. Megerőszakolják a lányod, kirabolnak az utcán, a maradék pénzed eladózod, a vezetők pedig egyre nagyobb sz@rba visznek, de addig nincs gond amíg a barátok közt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!