Omladozik az RTL KLUB? Vége a Mónika Shownak.
Nem, nem omladozik, van egy cikk vagy a hírszerzőn, vagy az indexen, hogy a másik hasonló témájú műsor ütötte ki. Most visszavonulót fújnak, és 1-2 hónap után előállnak egy "mégilyenebb" műsorral.
Tehették volna azt is, hogy átteszik más műsorsávba, de akkor ment volna vele együtt a másik műsor is, szóval ez volt a taktikus döntés.
hehe végre győzelem :)
ill csak csatát nyertünk
szebb jövőt!
Hála Istennek,hogy vége.
Miről is szólt az egész?
Negatív IQ-hányadosú,általában roma szereplők a maguk primitív módján sápogtak a legbizalmasabb magánügyeikről,Maúúúúnika meg osztotta nekik az észt a luxusból.
Az meg külön gusztustalan,hogy a műsor szervezői telefonon zaklatják a munkát kereső hirdetést feladó embereket,hogy szerepeljenek a műsorban.Velem is megtették párszor,egy alkalommal volt pofájuk húsvét vasárnap felhívni.
Megmondtam nekik,még egy telefon és feljelentem őket.
Kíváncsi vagyok,hívnak-e megint a Retek Klubtól,már nagyon várom :)
ma 14:30
Te szerencsétlen senki :D:D:D Milyen csatát :D
Egyébként itt divat mindent szidni, de azért mégis 4-5 éve megy a tévében... Ha nem nézték volna sokan, nem maradt volna meg eddig...
67
Neked természetesen pecsétes papírod van arról, hogy jogosult vagy megállapítani, mi degenerált, és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!