Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Omladozik az RTL KLUB? Vége a...

Omladozik az RTL KLUB? Vége a Mónika Shownak.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 14:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

cikk

[link]

2010. ápr. 1. 14:26
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
Ennek köze lehet ahhoz, hogy a Jobbik feljeneltette az ATV-t? vagy csak véletlen egybeesés, hogy pont most szüntetnék meg ezt a szégyenshowt?
2010. ápr. 1. 14:27
 3/25 anonim ***** válasza:
54%

Nem, nem omladozik, van egy cikk vagy a hírszerzőn, vagy az indexen, hogy a másik hasonló témájú műsor ütötte ki. Most visszavonulót fújnak, és 1-2 hónap után előállnak egy "mégilyenebb" műsorral.

Tehették volna azt is, hogy átteszik más műsorsávba, de akkor ment volna vele együtt a másik műsor is, szóval ez volt a taktikus döntés.

2010. ápr. 1. 14:28
 4/25 anonim ***** válasza:
29%

hehe végre győzelem :)

ill csak csatát nyertünk

szebb jövőt!

2010. ápr. 1. 14:30
 5/25 anonim válasza:
50%
Sajnos csak Áprilisi tréfa,hallottam reggel a Balázséktól a rádióban.Pedig tényleg mehetne a rákba.
2010. ápr. 1. 14:30
 6/25 anonim ***** válasza:
74%

Hála Istennek,hogy vége.

Miről is szólt az egész?

Negatív IQ-hányadosú,általában roma szereplők a maguk primitív módján sápogtak a legbizalmasabb magánügyeikről,Maúúúúnika meg osztotta nekik az észt a luxusból.

Az meg külön gusztustalan,hogy a műsor szervezői telefonon zaklatják a munkát kereső hirdetést feladó embereket,hogy szerepeljenek a műsorban.Velem is megtették párszor,egy alkalommal volt pofájuk húsvét vasárnap felhívni.

Megmondtam nekik,még egy telefon és feljelentem őket.

Kíváncsi vagyok,hívnak-e megint a Retek Klubtól,már nagyon várom :)

2010. ápr. 1. 14:31
 7/25 anonim ***** válasza:
37%
Ja, meg még valami: azért nem fogadnék, hogy ez nem valami áprilisi tréfa.
2010. ápr. 1. 14:35
 8/25 anonim ***** válasza:
33%

ma 14:30

Te szerencsétlen senki :D:D:D Milyen csatát :D

Egyébként itt divat mindent szidni, de azért mégis 4-5 éve megy a tévében... Ha nem nézték volna sokan, nem maradt volna meg eddig...

2010. ápr. 1. 14:44
 9/25 anonim ***** válasza:
47%
ma 14:44 A hülyeség, a degenerált gondolkodás az elkorcsosult világ elleni csatát, te senki...
2010. ápr. 1. 14:46
 10/25 anonim ***** válasza:
42%

67

Neked természetesen pecsétes papírod van arról, hogy jogosult vagy megállapítani, mi degenerált, és mi nem.

2010. ápr. 1. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!