Szerintetek a Jobbik hatalomra kerül valaha? Ha igen mikor?
Nem valószínű h valaha is felkerülnének. Mer egyszerűen nincs akkora bázisuk.
Pl a Jobbik élkepesztően népszerű a nyugdíjasok körében ?
Nem, Na ők azok akik 90% megszavaznak egy kormányt csak azért.
Állításuk szerint ők a legnépszerűbbek a "fiatalok körében " Aha azokra gondolsz akik kimentek nyugatra ?
Mert ha 600 E az elég sok. Túl sok fiatal pedig nem maradt MO-n. De ahogy én látom ők tesznek minden politikai dologra. Igen persze a Jobbiknak van ifjúsági mozgalma. Most gondolkozzon el mindenki h náluk van több fiatal v esetleg moziban az SW 7-en pl.
Politikával általában 30-40+...-es emberek foglalkoznak ők pedig nem jobbikosok.
A jobbik nem is tom h kiket tud megszólítani igazából ?
Mer egyik állításukkal ütik a másikat.
Pl EU-s béreket de lépjünk ki az EU-ból.
Arról nem beszélve h mennyien utálják őket az állatuk "házárulókan" nevezett más pártokat támogató emberek meg mennyi tüntetés volt ellenük.
Én tudom h ők azt hiszik h népszerűek de ez nincs így.
Bajuk van a más pártok támogatóival, nemzetiségekkel, homoszexuálisokkal ....
Ezek összesen akkora tömegek h milliókat tesznek ki ezért nem valószínű h felkerülnek.
Aki elhiszi jó aki nem az meg lepontoz. Ennyi.
(És nem, nem vagyok liberális csak reálisan gondolkodom.)
Ha a jobbik kormányra kerülne az nem tenne jót az országnak.
Egy olyan választási eredményre kíváncsi lennék, ahol a fidesz-kndp nyer de nincs meg az 50%-a, a második pedig a jobbik lesz. Kisebbségi kormányzás, fidesz-jobbik koalíció, esetleg fidesz+egy baloldali párt koalíciója vagy anarchia. Ha a jobbik ügyesen manőverez, 2018-ban megláthatjuk...
"Arra mindig kíváncsi voltam hogy miért nem lenne jó az országnak ha ők kormányoznának, amikor még nem is voltak hatalmon."
Ennyi erővel Csermobilba is elmehetnél lakni nem baj h te nem tod h a sugárzás majd megöl attól az még megtörténik. Akik tudják h mér nem jó, azoknak nem kell magyarázni akik meg nem azok a NEM ÉRTEM H MIÉRT kategória.
Soha nem is fogjátok.
"Bajuk van a más pártok támogatóival, nemzetiségekkel, homoszexuálisokkal ....
Ezek összesen akkora tömegek h milliókat tesznek ki ezért nem valószínű h felkerülnek."
Azért az remélem tiszta, hogy ti ugyanezt írtátok akkor is, amikor azt pedzegették, hogy a Jobbik átlépi-e a 20%-os határt, és lehet-e Magyarország második legerősebb pártja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!