Szerintetek lesz valaha a Jobbik hatalmon? Vona Gábor lehet valaha Miniszterelnök?
Nem 2018-ra gondolok hanem valaha akár később :)
Láttok rá esélyt?
Szerintem a Jobbiknak csak akkor lenne esélye, ha a Fidesz valamit nagyon elszúrna, ami a szavazóiknak nem tetszene.
Legutóbb akkor kezdett jelentősen erősödni a Jobbik, amikor képbe került az internetadó ötlete.
Szerintem nincs reális esély arra, hogy a jobbik 10 éven belül 30% feletti támogatottságot érjen el, szerintem nagy valószínűséggel mindvégig 20% alatt maradnak. A társadalomban nincs jelentős támogatottsága a szélsőjobboldali nacionalista populizmusnak.
Vona Gábor miniszterelnökségére fidesszel kötött kényszer-koalíció keretében lehet esély, ha Orbán Viktor esetleg valamilyen véletlen szerencsétlenség (pl. repülőgép katasztrófa vagy autóbaleset) áldozatává válna és ezzel hatalmi vákuum keletkezne a meggyengült fidesz sorain belül. Ez 2018-ra sem zárható ki, de reméljük ilyennel azért nem kell számolni.
Ma az Echo TV 14:30-kor leadja Vona Gábor évértékelő beszédét.
Biztos megint kiosztja azokat , akik nem az ő szavazóbázisát erősíti ,
ergo: nem is becsületes magyar és ember.
Legyen szép napotok , üdv mindenkinek!
A kérdés úgy szólt, hogy "szerintetek".
Én optimista ember vagyok, szerintem a jobbik soha nem kerül hatalomra, mert a magyar nép annyira azért nem ostoba. Nem látok rá reális esélyt, hogy neonáci miniszerelnökünk legyen, hiszem és remélem, hogy tényleg nem is lesz soha.
Ha tévednék, az olyan hiba lenne, ami magában hordja a büntetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!