Ha azt akarod hogy a nuygdíjasok fizessenek az eüért és az utazásért 65 év felett akkor miért vizionálnak sokan nyugdíjas népírtást?
a munkanélkülinek a 23e haviból siman ki kell fizetni a tb-t.
Nem utazik ingyen. Még a diákok sem akinek a szülei esetleg alacsony fizetésből élnek.(vagy esetleg a munkanélküliek gyereke)
Más fejlett orszagban természetes az hogy amit igénybe veszünk ahhoz hozzájárulunk.
Itt viszont az ilyesmiért olyanokat kapsz hogy:
-ki akarod irtani a nyugdíjasokat
-neked nincsenek nagyszüleid,szüleid
-majd ha nyugdíjas leszel
-a gyerekek sem fizetnek tb-t
:(
"Az az érdekes, hogy mindig az "elvétel" ami eszébe jut embereknek."
Nem elvétel csak fizessenek amit igénybe vesznek.
Jól nézne ki ha holnaptól senki nem fizetne a bérletért:)
Kádárikuszok elég kártékonyak:)
Én nem értem mi ez az undor a nyugdíjasokkal szemben. Szerinted te nem leszel idős ember?
A legtöbbjük eleve létminimum alatt él, van neked nyugdíjas szülőd? Támogatod, ha éhezik, veszel neki tüzelőt, mert nem tudja megvenni?
Alapvetően az elöregedő társadalomért nem ők a felelősek. Nagyanyám szült 7 gyereket, anyám 3-at, én kettőt, de a környezetemben már mindenki hülyének néz, mert egy is elég.
Akkor most ki is tehet az elöregedő tárdadalomról? Ők felneveltek annyi gyereket, hogy az általunk fizetett járulékból jutna nekik. Hogy másnak meg mi jut, arról nem ők tehetnek.
Inkább álljon neki mindenki gyereket csinálni, aztán akkor nem kell sírni, hogy nekünk majd nem lesz aki fizeti a nyugdíjunkat.
Tudom, erre jön a nyavalygás, hogy ilyen körülmények közé? Mégis milyen körülmények közé? Nagyanyám férje kint volt a fronton, 3-szor vették el a ruszkik a házukat, mégis volt 7 gyerekük, nem hiszem, hogy a mai körülmények miatt kéne panaszkodni. Az viszont értelmes cél lenne, ha legalább saját magunkat újratermelnénk (min. 2 gyerek).
"Nagyanyám szült 7 gyereket, anyám 3-at, én kettőt, de a környezetemben már mindenki hülyének néz, mert egy is elég.
Akkor most ki is tehet az elöregedő tárdadalomról?"
Pl. nagyanyád, aki annyit szült, amennyit bírt. Igaz, még nem volt fogamzásgátlás, szóval nem lehet felróni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!