Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ózdiaknak tényleg ennyi...

Az ózdiaknak tényleg ennyi pénz fog járni? Nem fognak ezzel sokan visszaélni?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem, helyes dolog pénzzel ösztönözni a diákokat.Ezzel nem lehet visszaélni, támogatandó.

Viszont a másik javaslatnak megvannak a veszélyei is.

Márpedig, a visszaélések.

2016. febr. 25. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
És mégis hogyan élnének vissza vele?
2016. febr. 25. 20:31
 2/8 Koplárovics Béci ***** válasza:

300eFt: azok a szülők kaphatnák meg az első gyerekük megszületésekor, akik:

- betöltötték a 20. évüket,

- közül legalább az egyik minimum egy éve Ózdon lakik a gyerek megszületésének idején,

- közül legalább az egyiknek legalább 380 napja van társadalombiztosítása.

- házasságban vagy élettársi kapcsolatban vannak.

Persze nyilván el lehet válni, új kapcsolat, új gyerek, de ezt még azok se nagyon csinálják, akiknek úgysincs meg a 380 nap biztosított jogviszony.

2016. febr. 25. 20:45
 3/8 acelsziv ***** válasza:
19%
Tekintve, hogy itt Pesten háromszor annyit keresek, mint ózdon a végzettségemmel, plusz minden gyerekem után nettó 70 -et kapok az önkormányzattól hát bolond lennék visszamenni oda. De ottmaradni is bolond lettem volna.
2016. febr. 25. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

Én Ózdi vagyok. Már nagyon bánom, hogy erre a hazudozó "emberre" szavaztam. A kampányában (emiatt sokan szavaztak rá) azt állította, hogy 2-3 befektetővel van előrehaladott tárgyalásai akik Ózdra jönnek majd és akár több 100 új munkahelyet fognak teremteni. HAZUGSÁG VOLT!!!!

Az előző városvezetés rendbetedte a pénzügyeket és az állam is átvállalta a város tartozásának jelentős részét. Az előző városvezetés gazdálkodásának köszönhetően jelentős összeget tudott megtakarítani a város. Most ezt az összeget az új polgármesterünk elherdálja marhaságokra. A megígért - hazudott- munkahelyeket kellene létrehozni és nem például 30 milliót elkölteni szalonnasütőre (Drótos tető)stb..

De például azt a javaslatot elutasították amiben a fidesz fizetésemelést szeretett volna a kórházban dolgozó konyhások részére. Ezt a fideszes javaslatot a jobbikos városvezetés elutasította - de hülyeségekre szórják a pénzt.

2016. febr. 26. 00:25
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Azért ilyen nagyokat ne hazudjunk, hogy az előző városvezetés rendbe rakta Ózdot anyagilag. Legfeljebb a zsebüket rakták rendbe anyagilag. Gazdaságilag a nulla alatt volt az egész város. Most se áll a legjobban gazdaságilag, de fényévekkel van az akkorihoz képest.
2016. márc. 7. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Kedves előző válaszoló mielőtt butaságokat írsz előbb tájékozódj a valós helyzetről!

2016. márc. 7. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Kicsit meg vagy vezetve, túlságosan elhiszed azt amit a volt ózdi Fidesz elakar hitetni veled. Ahogy a cikkben is írják csak az a pénz mind állam bácsinak hála jött, ő rendezte el az adóságokat és ő hozott olyan döntéseket, amitől lett egy kis pénze a városnak. Ez olyan, mintha én felvennék egy hitelt, te kifizetnéd nekem és azt mondanám az én eredményes munkámat igazolja, hogy te kifizetted. Egyszóval a volt város vezetést semmit se csinált, nem ő tette rendbe Ózdot gazdaságilag, hanem az állam. A kettő meg nem ugyanaz. Szóval oké, hogy nem csíped a jelenlegi polgármestert, de azért ne dicsérjük és ne istenítsünk olyanért a volt vezetést, amihez valójában neki semmi köze. Ráadásul olyanokra mondod milyen jó munkát végeztek, akik lényegében Ózdra az országos népszerűségnek örvendő Cigánysátrat akarta hozni, amit előtte több város is visszautasított. Mindezt természetesen fű alatt, a lakosokat nem kérdezve meg. Tényleg jó munkát végzett az előző vezetés.
2016. márc. 17. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Vámos Henrietta a legesélyesebb
2021. márc. 28. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!