Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még valakinek hasonló...

Van még valakinek hasonló gondolata?

Figyelt kérdés

Szerintem a menekültek egy nagy része csak gazdasági bevándorló. Hogy honnan veszem?:

1, Ha tényleg menekülnének miért csak Németország a jó nekik?

2, Ha tényleg menekülnének akkor miért nem akarnának ujjlenyomatot és azonosítást?

3, Ha tényleg menekülnének akkor miért nem alázkodnak meg elöttünk(úgy értem h h mernek ételen taposni/és dobálni a kamionokat házakat?)

És ami a legfontosabb: NEM NEKÜNK KÉNE FÉLNI TŐLÜK HANEM NEKIK TŐLÜNK. Anyám is egyfolytában mondja engedjük át szerentsétleneket, de NEM én nem olyan európában fogok élni ahol nem is a saját népünktől(itt nem magyar nép hanem európai nemzet) félünk hanem azoktol akiknek meg kéne alázkodniuk hogy beengedtük. Bárki bármit mondhat én ilyen európában NEM fogok élni, én igenis kiadnám a határra a tűzparancsot, ők nekimehetnek rendőreinkre meg katonáinkra büntetés nélkül mi meg nem lőhetünk? Nem európának most kell hogy hangja legyen, míg nem késő. Én olyan európát akarok ahol nem kell a bevándorlóktól félni.

EZEKET NEM HÍREKBÖL HALLOTTAM KINT VOLTAM RÖSZKÉN 2HETET ott láttam olyan dolgokat amit ezen a kontinensen én nem találok elfogadhatónak. Tartsák meg maguknak az allahukat, robbantsák magukat ne minket. És itt nem Magyar nemzetként kell gondolkozni hanem európaiként!

2016. febr. 25. 18:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
"4.-ik igazad van h minek jönnek ha több ezer dollárjuk van :D azért nem olyan rossz a sorsuk." A pénz nem minden, Kínában is lehet, hogy gazdag vagy, ha a pártnak nem tetsző dolgot csinálsz akár ki is végezhetnek. A pénzen nem mindig bírsz létbiztonságot vásárolni egy háborúban.
2016. febr. 25. 19:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Az jó, hogy nem akarsz muzulmánokat, mert pár százezer keresztény is menekült már.
2016. febr. 25. 19:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Azért azt se felejtsük hogy nagyrészt nem is háborús övezetből jön
2016. febr. 25. 19:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Azér nem párszázezer... max egy 30ezer keresztény
2016. febr. 25. 19:12
 15/19 anonim ***** válasza:

"Azér nem párszázezer... max egy 30ezer keresztény"

Még.

Szíriában és Irakban körülbelül 3,5 millió keresztény élt.

2016. febr. 25. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem addig nem fogsz egy olyan Európában élni, ahol nem kell félni a bevándorlóktól amíg meg nem ismered őket és általánosítasz, ahelyett hogy az egyéneket néznéd.
2016. febr. 25. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Majd egy kicsivel idősebb leszel szerintem megérted ezt a tűzparancsos dolgot, 2006-ban 12 évesen én azt nem értettem, hogy miért nem lőnek egyszerűen azokra a vandálokra Budapesten akik gyújtogatnak, rombolnak. Aztán ma már értem, hogy ez nem így működik.
2016. febr. 25. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem Kérdező, nekem nincsenek hasonló gondolataim.
2016. febr. 25. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem igen.Lehet a széplelkűeknek nyavalyàskodni de a végén úgyis nekünk kell velük összeakaszkodni.

Nem kéne mèg közéjük lőni mert akkor az összes terrorista idejön. Mostmègcsak gumival az is megteszi.

Az okoskàk nem döntenek soha semmiről. A buliba csak a keményvonalas muszlimok meg az olyanok mint én meg a kérdező fog részt venni.

Aztàn majd a parkett szélén vàghatjàtok a pofàkat hogy ez milyen helytelen meg nem old meg semmit.El kell utasìtani az effajta dolgokat.Avìtt primitív viselkedés ez.

Aztàn ha mi nyerünk még akkor se fogjàtok majd fel mit is úsztatok meg.

Okoskàk.pfíí

Nyilvànvaló dolgokból kiokoskodjàk az ellenkezőjét.

Ha büdös a xar kilapàtolom nem illatosítóval rakom tele a helyet.

2016. febr. 26. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!