Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még valakinek hasonló...

Van még valakinek hasonló gondolata?

Figyelt kérdés

Szerintem a menekültek egy nagy része csak gazdasági bevándorló. Hogy honnan veszem?:

1, Ha tényleg menekülnének miért csak Németország a jó nekik?

2, Ha tényleg menekülnének akkor miért nem akarnának ujjlenyomatot és azonosítást?

3, Ha tényleg menekülnének akkor miért nem alázkodnak meg elöttünk(úgy értem h h mernek ételen taposni/és dobálni a kamionokat házakat?)

És ami a legfontosabb: NEM NEKÜNK KÉNE FÉLNI TŐLÜK HANEM NEKIK TŐLÜNK. Anyám is egyfolytában mondja engedjük át szerentsétleneket, de NEM én nem olyan európában fogok élni ahol nem is a saját népünktől(itt nem magyar nép hanem európai nemzet) félünk hanem azoktol akiknek meg kéne alázkodniuk hogy beengedtük. Bárki bármit mondhat én ilyen európában NEM fogok élni, én igenis kiadnám a határra a tűzparancsot, ők nekimehetnek rendőreinkre meg katonáinkra büntetés nélkül mi meg nem lőhetünk? Nem európának most kell hogy hangja legyen, míg nem késő. Én olyan európát akarok ahol nem kell a bevándorlóktól félni.

EZEKET NEM HÍREKBÖL HALLOTTAM KINT VOLTAM RÖSZKÉN 2HETET ott láttam olyan dolgokat amit ezen a kontinensen én nem találok elfogadhatónak. Tartsák meg maguknak az allahukat, robbantsák magukat ne minket. És itt nem Magyar nemzetként kell gondolkozni hanem európaiként!

2016. febr. 25. 18:48
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
14/F
2016. febr. 25. 18:48
 2/19 anonim ***** válasza:
58%

Én is hasonlóként vélekedek a témáról.

Azzal, hogy a nyugat-európai országokban, a politikusok, meg a lakosság egy része a nyelvével tisztítja a migránsok fenekét, gyakorlatilag kiküldi a meghívókat.

Meg kellene vonni a szociális ellátásukat, nem adni nekik kérelmet meg letelepedési engedélyt és akkor nem jönnének.

2016. febr. 25. 18:51
 3/19 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy merkel kb mondja hogy gyertek csak gyertek, csak 1-et nem értek én pl zsidó vagy arab létemre nem mernék bemenni németországba főleg úgy hogy még meg is dobálom őket nőket erőszakolok stb... A zsidók kisebb bajokért hogy megszívták...
2016. febr. 25. 18:54
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Gazdasági bevándorlóknak se mondhatóak.

Azok nem márkás cuccokkal, okostelefonokkal, kifogyhatatlan pénztárcával járnak.

Ez inkább inváziós sereg.

2016. febr. 25. 18:55
 5/19 A kérdező kommentje:
Ameddig játssza Európa a nagy szociálisan érzékenytaddig beengedünk többmillió migránst, és ezt csak akkor vesszük észre mikor beütött már a szar.
2016. febr. 25. 18:56
 6/19 A kérdező kommentje:
4.-ik igazad van h minek jönnek ha több ezer dollárjuk van :D azért nem olyan rossz a sorsuk... Európa addigra veszi észre magát mire minden nap robbantanak. Európa a saját sírját ássa :( Mindenki azt mondja 14évesen nem kéne ezzel foglalkozni, de engem zavar hogy olyan európába fogok egyetemre járni ahol félni kell utcára menni, meg anyám mindig azt mondja hogy a mi szavunk semmit nem ér, az én szavam nem is de Európa hangja igen.
2016. febr. 25. 18:59
 7/19 anonim ***** válasza:
21%
Egyszerű megoldás, ne félj tőlük! Európa fokozatosan átalakulóban van, most annyi történt, hogy ez a fokozatosságot fenntartó gát átszakadt. Hisztizhetsz, de az európai népesség egyre kevertebb és egyre több a muszlim minden országban, odaállhatsz egy lavina elé, hogy megállítod, de te fogod megszívni. Egy átalakuló világban élsz, fogadd el!
2016. febr. 25. 19:01
 8/19 anonim ***** válasza:
46%

Ez nem ilyen egyszerű, a tűzparancs a legrosszabb lehetőség, hiszen nem, hogy nem engedjük be, hanem kvázi ellenségképet alakítunk ki magunkról, ami a legjobb alap lenne a terroristáknak, hogy tagokat toborozzanak.

Az, ha meg kéne alázkodni, akkor meg szépen magunk ellen fordítanánk nem csak a menekülteket fordítanánk magunk ellen, hanem a rendes országokat. Amiket leírtál az két nagyon jó ok a kontinensek közti hosszú háborúra.

2016. febr. 25. 19:02
 9/19 anonim ***** válasza:
33%
A robbangatások pedig függetlenek tőlük, csak azért van ez most, mert ott van a táptalaja a terrorizmusnak, ha az 1950-es, 1960-as években születtél volna akkor azt látnád, hogy a 70-es években legnagyobb terrorista szervezetek nyugat-európai államokban vannak.
2016. febr. 25. 19:06
 10/19 A kérdező kommentje:

Én nem félek tőlük de mikor röszkén voltam a civileket is megdobálták még engem is csak nem tudom mi a f**znak hiszen én csak ott néztem. Lehet hogy változó de nagyon rossz irányba változik. Menj le röszkére vagy bárhova a határhoz nyáron és utána te se változóként fogod felfogni. Én nem hisztizek de európába nem kell muszlim mert ezeknek teljesen más a kultúra

.

2016. febr. 25. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!