Van még valakinek hasonló gondolata?
Szerintem a menekültek egy nagy része csak gazdasági bevándorló. Hogy honnan veszem?:
1, Ha tényleg menekülnének miért csak Németország a jó nekik?
2, Ha tényleg menekülnének akkor miért nem akarnának ujjlenyomatot és azonosítást?
3, Ha tényleg menekülnének akkor miért nem alázkodnak meg elöttünk(úgy értem h h mernek ételen taposni/és dobálni a kamionokat házakat?)
És ami a legfontosabb: NEM NEKÜNK KÉNE FÉLNI TŐLÜK HANEM NEKIK TŐLÜNK. Anyám is egyfolytában mondja engedjük át szerentsétleneket, de NEM én nem olyan európában fogok élni ahol nem is a saját népünktől(itt nem magyar nép hanem európai nemzet) félünk hanem azoktol akiknek meg kéne alázkodniuk hogy beengedtük. Bárki bármit mondhat én ilyen európában NEM fogok élni, én igenis kiadnám a határra a tűzparancsot, ők nekimehetnek rendőreinkre meg katonáinkra büntetés nélkül mi meg nem lőhetünk? Nem európának most kell hogy hangja legyen, míg nem késő. Én olyan európát akarok ahol nem kell a bevándorlóktól félni.
EZEKET NEM HÍREKBÖL HALLOTTAM KINT VOLTAM RÖSZKÉN 2HETET ott láttam olyan dolgokat amit ezen a kontinensen én nem találok elfogadhatónak. Tartsák meg maguknak az allahukat, robbantsák magukat ne minket. És itt nem Magyar nemzetként kell gondolkozni hanem európaiként!
Én is hasonlóként vélekedek a témáról.
Azzal, hogy a nyugat-európai országokban, a politikusok, meg a lakosság egy része a nyelvével tisztítja a migránsok fenekét, gyakorlatilag kiküldi a meghívókat.
Meg kellene vonni a szociális ellátásukat, nem adni nekik kérelmet meg letelepedési engedélyt és akkor nem jönnének.
Gazdasági bevándorlóknak se mondhatóak.
Azok nem márkás cuccokkal, okostelefonokkal, kifogyhatatlan pénztárcával járnak.
Ez inkább inváziós sereg.
Ez nem ilyen egyszerű, a tűzparancs a legrosszabb lehetőség, hiszen nem, hogy nem engedjük be, hanem kvázi ellenségképet alakítunk ki magunkról, ami a legjobb alap lenne a terroristáknak, hogy tagokat toborozzanak.
Az, ha meg kéne alázkodni, akkor meg szépen magunk ellen fordítanánk nem csak a menekülteket fordítanánk magunk ellen, hanem a rendes országokat. Amiket leírtál az két nagyon jó ok a kontinensek közti hosszú háborúra.
Én nem félek tőlük de mikor röszkén voltam a civileket is megdobálták még engem is csak nem tudom mi a f**znak hiszen én csak ott néztem. Lehet hogy változó de nagyon rossz irányba változik. Menj le röszkére vagy bárhova a határhoz nyáron és utána te se változóként fogod felfogni. Én nem hisztizek de európába nem kell muszlim mert ezeknek teljesen más a kultúra
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!