Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mikor váltják már...

Szerintetek mikor váltják már le a Fideszt?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán leváltják.

2016. febr. 24. 21:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

Leghamarabb 2018-ban.

Ez rajtunk áll. Én nem Fidesz szavazó vagyok, tehát rajtatok áll. Ti kire fogtok szavazni? Ha egyáltalán elmentek szavazni. Mert ha nem mentek, adtatok egy fél voksot a Fideszre.

2016. febr. 24. 22:14
 12/33 anonim ***** válasza:
26%

Lehetséges alternatíva: Kétfarkú Kutya Párt, Jobbik, MSZP-DK-Együtt közös lista, de valószínűleg csak akkor, ha koalícióra lépnek.

Hm, hm. Külön külön sem jók. A Jobbikkal kiutálnának minket Európából, mi lenne itt Vonával, ha már Orbán fasiszta diktátor.

Az MSZ-DK-Együtt meg önmagát is szétszedi, csak a vezetésen veszekednek, meg azon ki legyen Gyurcsány helyett a vezér erre pedig Gyurcsány mindenkit beéget.

Talán a Kétfarkú Kutyák esélyesek lehetnek, de ők meg a migránsokat fogadnák be, mert nagy ellenkampányba kezdtek, amikor kizárták a menekülőket az országból, azaz az erről szóló vita alatt. Szóval a Kétfarkú Kutyák betelepítéspártiak, az sem kell.

Akkor mi legyen?

LMP? Talán az LMP. Ő jobb lenne?

2016. febr. 24. 22:16
 13/33 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy kire lehetne szavazni?

Ki az alternatíva???????

Nagyon senki, és ezt Orbán is tudja.

2016. febr. 24. 22:20
 14/33 anonim ***** válasza:
12%
A korrupció nem a fidesz találmánya se a haverok patronálása . A szocik se az ellenzék sorainak kedveztek és adták át az üzleti lehetőségeket . Vagy igen ? Az mszp-s balhék között is volt tanár gyilkosság , itt is felmerült egy gyilkosság gyanúja , várjuk ki a nyomozást . Egyelőre nincs sok különbség közöttük . A tömegbe lövetés se demokratikus viselkedés .
2016. febr. 24. 22:21
 15/33 A kérdező kommentje:

Te, 14-es, ne gondold ám, hogy én az MSZP-t akarnám vissza!

Tudom, hogy miről beszélsz, nem voltak jók ők se.

2016. febr. 24. 22:27
 16/33 anonim ***** válasza:
33%
Nyilván ennek a népnek ez kell, ezt választották és a közvélemény kutatások szerint most is vezet. Akkor ki és mi váltaná le, ha a többség nem akarja ?
2016. febr. 24. 22:28
 17/33 anonim ***** válasza:
14%
Ez az orbáni diktatúra konkrétan miben nyilvánul meg? Mert semmivel nem érzem másnak, mint az előzőek voltak. Ha ez a diktatúra, akkor az előző rendszerek is azok voltak. Azok nem zavartak? Még a vízcsapból is O. szidalmazása folyik. Akkor hol itt a diktatúra? Ha tényleg az lenne, nem lehetne ilyen nyíltan beszélni.
2016. febr. 24. 22:35
 18/33 A kérdező kommentje:

Na, jó, 17-es, hagyjuk ezt, mert leírtam.

A Fidesz bármit megtehet következmények nélkül, és meg is teszi.

Az "illiberális" demokrácia mint olyan egy oximoron, ilyen nincs, az már nem demokrácia.

Olyan mértékben nyúl bele a Fidesz az emberek életébe, ahogyan nem lenne szabad.

Pl.: földárverés, trafik, bolt, oktatás stb...

De igaz, ha nekem nem tetszik, akkor menjek el innen.

Nyilván!

2016. febr. 24. 22:42
 19/33 anonim ***** válasza:

Amerikaba egy csomo elnokot lelottek a g cibe (mellesleg lajos megmondta hogy o is az) akkor ott mert nem tudjuk leloni? Mert mar nagyon kijarna neki vagy abba a sorsba kenyszeriteni ami o kenyszerit masokat

Elj ugy hogy a ho kozepen elfogy a penz a kajara ami amugy kb mindig teszta es neha egy keves hus es nem eliszak vagy elcigizik hanem ennyi van ezt a hazon kivulbe lattam egyszer erdemes nezni minden fidesz hivonek

47000 bol meg lehet elni azt mondtak en meg azt mondom hogy eljen o annyibol csak egy honapig

2016. febr. 24. 22:45
 20/33 anonim ***** válasza:
89%

Hol itt a diktatura? Ott ahol allamositanak egy kiba szott komcsi orszagba es elveszik az emberek penzet lasd magan nyugdij penztar mert hogy nem kezelik jol es elszorjak erre mit csinalnak vesznek molt az meg esik a g cibe

A klikk nem tud fizetni azaz az allam nem tudja fizetni a szamlait de tolunk elvarjak hogy fizesuk es sorolhatnam

2016. febr. 24. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!