Miért vannak felháborodva egyesek azon, hogy sokan még mindig Gyurcsányt meg az elmúlt 8 évet hibáztatják, amikor az Mszp kormány idején is sokan a Fideszt mocskolták?
2010 előtt az Mszp kormány idején ők is gyakran ócsárolták Orbánékat amikor nem is ók voltak hatalmon.
Tapasztalatból is mondom ezt.
Én nem emlékszem rá, hogy valaha is lett volna olyan eset, amikor az MSZP azt nyilatkozta volna, hogy azért van megkötve a kezük és azért kell lopniuk, mert 1998-2002-ben Fidesz kormány volt, ezért nincs mit tenni, muszáj beletörődni, hogy emiatt nem jutunk sehova.
Egyszer nem volt ilyen, miközben a Fidesznek mindenre ez a válasza.
A kérdező is tipikus Fideszes szavazó, mindig ez a két fő fegyverük:
1. Há' az elmúltnyócév!
2. Há' a Gyurcsány sem vót ám jobb!
Ennyi agyhalott mellett még 50 év múlva is az elmúltnyócév lesz a hibás mindenért.
Normális válaszokat ha kérhetném!
Komment huszár egyáltalán nem a kérdésre válaszolt csak provokál.
Nem vagyok fideszes egyébként csak nem értem mi ez a nagy uszítás ellenük a balliberálisok részéről amikor ők bomlasztják leginkább hazánkat.
Ja, nem vagy fideszes, de azért mindeni mocsadék balliberális, aki nem ért veled egyet és még a Dicsőséges Hazát is ők bomlasztják.
De nem, tényleg nem vagy fideszes...
"Nem vagyok fideszes egyébként csak nem értem mi ez a nagy uszítás ellenük a balliberálisok részéről amikor ők bomlasztják leginkább hazánkat."
Akármennyire vergődtök jobbosok, meg kellemetlen számotokra, de az elmúlt 6 évnyi 2/3-ot nem tudjátok másra kenni, akárhogy vergődtök! Pláne nem az MSZP-re! De érzitek Ti ezt valahol, csak hát bűnbakot kell keresni mindenképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!