A népszavazási kérdés a boltok zárva tartásáról?
De hát vannak boltok, amik nyitva vannak vasárnap.
És másik kérdésekben sokszor írják válaszolók, hogy nem is drágábbak, mint a zárva levők.
Aki annyira akar vásárolhat vasárnap is, sőt, ha annyira nincs ideje, vásárolhat on-line is, és házhozviszik.
https://www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk
(Csillagok nélkül kellene írni, de ez egy olyan trágár link, hogy a trágárságszűrő belepirult.)
Egyáltalán nem csak Pesten vannak nyitva vasárnap a boltok...
Én falun lakom,itt nyitva vasárnap a bolt 12ig,igaz nem a nagy boltok,csak a kicsik,de sokszor ez még olcsóbb..
Városon is nyitva vannak,csak meg kell keresni,hol is van és máris mehet vásárolni!
Érdekes,mert hétköznap is be tudnak vásárolni az emberkék,csak mindig ezzel a fránya vasárnappal van a gond...
kérdezőnek:
jaa,és "bedolgozós Szombatja" is csak az olyan helyen dolgozóknak van,pl.Hivatalba dolgozók stb...
/akik H-Péntekig dolgoznak és a hétvégéjük szabad/
Nekem nem volt mit "bedolgoznom",mivel én Hétfőtől Szombatig dolgoztam rendesen :-( Vasárnap kivételével..
Uram bocsáss,az legyen má szabad!!!
Gondolom,aki bedolgozott sem reggeltől estig nyoma az ipart?? tehát hazafele be tud ugrani vásárolni!
Én azt veszem észre,hogy itt emberkék nagyon unatkoznak és nem tudnak mit csinálni,csak vásárolni.
Az a program a családnak,hogy elmegyünk vásárolni.
ehhh...elég szánalmas,hogy szegény gyereknek nem találnak ki vmi mást!!!
Azt csodálom,online világban élünk,akkor miért nem élnek vele???
kérdezőnek:
Nyugdíjasnak "Nézelődni a boltban órákon át?"
Mivel nyugdíjas az Hétfőtől Szombatig tud nézelődni,szóval ez hülye érv!!!1 nyamvadt napot kell kibírnia!!!!
Na,most örülhet a sok agyoniskolázott,mehetnek vásárolni!!
Hurráááá....
Akkor spékeljük már meg azzal,hogy aki ezt megszavazta,az is menjen VASÁRNAP Dolgozni!!!!!
Majd egyből nem lesz kedvük vásárolni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!