Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A népszavazási kérdés a...

A népszavazási kérdés a boltok zárva tartásáról?

Figyelt kérdés
Vajon nem fél-e a kormány attól, hogy ez túl pitiáner már így? Nem-e volna jobb belátni, hogy ez a vasárnapi boltzár egy pitiáner dolog a kormányzás életében, és ha kell el kéne engedni ezt a dolgot? Miért nem látják a valódi értelmes párt irányítók, hogy az amit nyernek vagy vesztenek a vasárnapi zárvatartással az egy semmi egy egész kormány ciklus dolgai alatt, de ha az emberek csalódnak, kiábrándulnak az ilyen semmiségeknek induló dolog miatt az egész pártból és kormányból ábrándulhatnak ki? Már mint, a biztos szavazók. Én eddig bevallom a Fideszre szavaztam, hiszen a másik oldalon mindenki szalonképtelen, de ezt látva, azért kétségeim támadtak. Szerintem el kéne már engedni ezt a kérdést, és ha a nép azt akarja, hogy legyenek nyitva, akkor ez pitiáner dolog ahhoz képest mint ha később a nép csalódottságában esetleg már nem a Fideszt akarja és nyakunkba szabadít megint egy Bolond Ferkót vagy egy még rosszabbat? Erre nem gondolnak, hogy a Fidesz szavazókat is megszívatják egy pitiáner vasárnapi boltzár kérdés miatt? Kockára tesznek mindent egy ilyen hülyeség miatt, magát a biztos szavazói tábort is?

#FIDESZ #MSZP #jog #veszteség #népszavazás #KDNP #boltzár #újra baloldal #ismét csőd #ismét szétverik az országot
2016. febr. 23. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

De hát vannak boltok, amik nyitva vannak vasárnap.

És másik kérdésekben sokszor írják válaszolók, hogy nem is drágábbak, mint a zárva levők.

Aki annyira akar vásárolhat vasárnap is, sőt, ha annyira nincs ideje, vásárolhat on-line is, és házhozviszik.

2016. febr. 25. 15:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves vagy de nem mindenki Pesten lakik. Elég sokan élünk még faluban ahol már az is csoda, hogy a boltok hétköznap nyitva vannak. Ilyen, hogy vasárnap nyitva tartó bolt csak a kiváltságos pesti és nagyobb városi emberek kiváltsága.... De kösz!
2016. febr. 25. 17:32
 13/15 Shai-Hulud ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk

[link]

(Csillagok nélkül kellene írni, de ez egy olyan trágár link, hogy a trágárságszűrő belepirult.)

2016. febr. 25. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:
25%

Egyáltalán nem csak Pesten vannak nyitva vasárnap a boltok...

Én falun lakom,itt nyitva vasárnap a bolt 12ig,igaz nem a nagy boltok,csak a kicsik,de sokszor ez még olcsóbb..

Városon is nyitva vannak,csak meg kell keresni,hol is van és máris mehet vásárolni!

Érdekes,mert hétköznap is be tudnak vásárolni az emberkék,csak mindig ezzel a fránya vasárnappal van a gond...

kérdezőnek:

jaa,és "bedolgozós Szombatja" is csak az olyan helyen dolgozóknak van,pl.Hivatalba dolgozók stb...

/akik H-Péntekig dolgoznak és a hétvégéjük szabad/

Nekem nem volt mit "bedolgoznom",mivel én Hétfőtől Szombatig dolgoztam rendesen :-( Vasárnap kivételével..

Uram bocsáss,az legyen má szabad!!!

Gondolom,aki bedolgozott sem reggeltől estig nyoma az ipart?? tehát hazafele be tud ugrani vásárolni!

Én azt veszem észre,hogy itt emberkék nagyon unatkoznak és nem tudnak mit csinálni,csak vásárolni.

Az a program a családnak,hogy elmegyünk vásárolni.

ehhh...elég szánalmas,hogy szegény gyereknek nem találnak ki vmi mást!!!

Azt csodálom,online világban élünk,akkor miért nem élnek vele???

kérdezőnek:

Nyugdíjasnak "Nézelődni a boltban órákon át?"

Mivel nyugdíjas az Hétfőtől Szombatig tud nézelődni,szóval ez hülye érv!!!1 nyamvadt napot kell kibírnia!!!!

2016. márc. 16. 01:17
 15/15 anonim ***** válasza:
37%

Na,most örülhet a sok agyoniskolázott,mehetnek vásárolni!!

Hurráááá....

Akkor spékeljük már meg azzal,hogy aki ezt megszavazta,az is menjen VASÁRNAP Dolgozni!!!!!

Majd egyből nem lesz kedvük vásárolni!!!

2016. ápr. 15. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!