Finoman fogalmazva nem örülök. Nem tudom elképzelni, hogy kinek volt ez jó.
2015. júl. 5. 06:24
3/29 anonim válasza:
Most nem érek rá ezzel a kérdéssel foglalkozni mert éhes vagyok. Megyek is a templomba ostyát enni.
2015. júl. 5. 06:25
4/29 anonim válasza:
A CBA-nak volt jó. A Balatonon két helyen is nyitva lehetnek a boltjaik, mert piaci területnek nyilvánították a boltot is. Azért, mert a parkolóban piac működik.
De biztos örül az a 2.500 elbocsátott dolgozó is, hogy otthon lehet a családjával és gondolkodhat azon, hogy mit tud adni ebédre a gyerekeinek.
2015. júl. 5. 07:15
5/29 anonim válasza:
Akkor döntötte el az egész család, hogy nem fog a fideszre szavazni a továbbiakban. Ez már akkor is körvonalazódott, mikor az M0-ás fizetős lett, de ez már tényleg sok a hülyeségből.
2015. júl. 5. 07:36
6/29 anonim válasza:
Maradéktalanul támogatom.
2015. júl. 5. 07:50
7/29 SimkoL válasza:
Tegnap délután elmentem a boltba és megvettem ami mára kell - este 7-ig van nyitva az üzlet. Van egy kis bolt a faluban ami vasárnap délelőtt is kinyit, családi vállalkozás és az egyik dohánybolt is. A kocsmák is kinyitnak :). Dél körül jön a 'Family-s', dinnye szezonban a 'dinyés cigány'. Örülök, hogy vasárnap ki sem kell mozdulnom itthonról. Ha jól számolom hét ember, családanya lehet otthon vasárnap, egész nap. Nem bocsájtották el öket, hanem a hétköznapi nyitva tartást hosszabbították meg.
2015. júl. 5. 08:18
8/29 homo ludensz válasza:
A farok csóválja a kutyát. A KNDP vagy minek nevezik most magukat régi mszmpét, szdéeszt megjárt kemény mag érvényesíti a kormányzó párton és rajta keresztül mirajtunk a hagymázos elképzeléseit.
2015. júl. 5. 08:20
9/29 anonim válasza:
SimkoL,
Miért, eddig nem lehettetek otthon? Eddig nem lehetett szombaton elintézni?
Nekem személy szerint nem nyomott fegyvert a fejemhez senki, hogy a vasárnapot családilag boltban kell töltenem - de most pl ha szombaton dolgozok és nem tudok boltba menni, akkor vasárnap nézhetek ki a fejemből. És elő szokott fordulni olyan helyzet, hogy nem tudok szinte egész nap kimozdulni a gép elől, de legalább este rohanhatok a boltba, ahelyett, hogy vasárnap reggel megtenném.
Annyira jó!
2015. júl. 5. 09:25
10/29 SimkoL válasza:
Mi falusi bunkók nem az önös érdeket tartjuk szem előtt. Jó pár üzlet szombaton tart nyitva és a hétfőt adja szabadnapnak, a vasárnap az szent és sérthetetlen. A munkahét öt napos, magadra vess ha szombaton is bementél dolgozni. Egy volt kollégám mondogatta mindig: 'Más farkával verni a csenalat'. Tegye fel az a kezét aki ellenzi a zárva tartást és dolgozott vagy dolgozik vasárnap mert kötelezik rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!