Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is zseni Orbán Ráhel?

Szerintetek is zseni Orbán Ráhel?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen újat mutató,szakmai dolgozatot már régen olvastam!Egyszerűen zseniálisak a meglátásai!

(Természetesen ironizáltam.)

2016. febr. 22. 20:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Igazából az utolsóval tök egyetértek. Az elektronikus zenei fesztiválokat áttették rongyrázássá (divat). Az ozorával meghalt, az, aminek elindult az egész.
2016. febr. 22. 20:54
 12/25 anonim ***** válasza:

"Minden harmadik diák mint demonstrátor? Azért ne hazudozzunk már. Ez kb. azt jelentené számában, hogy egyetlen tanár sem tanít a Corvinuson, de még az előadásokat is demonstrátorok tartják. És ő választotta (vagy kényszerítette rá apuci) a celeblétet, ne sajnáld annyira. A saját lábunkon áll, ennek ez az ára."

Hát konkrétan alig ismerek embert, aki nem volt demo... mármint azok közül akik nem szarják telibe az egészet. Van olyan tárgy amire úgy kell összekaparni az embert kb.

Egyébként nem tudom milyen szinten tanul, de már simán lehet, hogy Phd-zik, ott meg alapból kötelező... ja és azt említettem, hogy semmi de semmi előnye nincs ha tanítasz? Egy fillért nem kapnak érte, csak közösségi pontokat, ha koliba akar menni, de gondolom az nála nem pálya.

2016. febr. 22. 20:59
 13/25 anonim ***** válasza:

# 12/12 Időpont ma 20:59

"Hát konkrétan alig ismerek embert, aki nem volt demo... mármint azok közül akik nem szarják telibe az egészet. Van olyan tárgy amire úgy kell összekaparni az embert kb."

Hát, akkor a Corvinuson szánalmasabb a helyzet mint gondoltam. Nem tudok olyan rossz arány elképzelni nem beleszaróknak, amivel a minden harmadik jól jön ki... De mondjuk én úgy tudtam, hogy konkrétan nem demo volt, hanem megbízott gyakorlatvezető (ami annyiban más, hogy a demok nálunk legalábbis nem saját névvel mentek neptunba/egyéb helyekre), de ez mellékes is igazából, az az ügy engem annyira nem érdekel, nem is tudok róla sokat.

"Egyébként nem tudom milyen szinten tanul, de már simán lehet, hogy Phd-zik, ott meg alapból kötelező... ja és azt említettem, hogy semmi de semmi előnye nincs ha tanítasz? Egy fillért nem kapnak érte, csak közösségi pontokat, ha koliba akar menni, de gondolom az nála nem pálya."

Ezt meg tudom. De igazából tényleg mindegy. A szakdolgozata ettől nem lesz jobb vagy rosszabb. És voltak szánalmasabb demok is az egyetemek életében, ezt úgy megmondom, hogy beszélni sem hallottam még a kisasszonyt :-)

2016. febr. 22. 21:06
 14/25 anonim ***** válasza:

Jó, akkor tedd a kezedet a szívedre és mondd, hogy a te szakdogádban nem voltak agyonbővített töltelék mondatok, hogy meglegyen az x oldal... igazából ez egy költői kérdés, nem fogadok el tagadó választ :D

Na mindegy én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez kb kimeríti a zaklatás fogalmát amit az Orbán gyerekekkel csinálnak... mi a fészkes fene közük van nekik az apja politikájához, legyen az akármilyen is?

2016. febr. 22. 21:48
 15/25 anonim ***** válasza:
47%

# 14/14 Időpont ma 21:48

"Jó, akkor tedd a kezedet a szívedre és mondd, hogy a te szakdogádban nem voltak agyonbővített töltelék mondatok, hogy meglegyen az x oldal... igazából ez egy költői kérdés, nem fogadok el tagadó választ :D"

Hát, az egyikben még nem töltelék mondatok sem voltak, léteznek nem szöveges diplomamunkák is :-P De mint mondtam, az egész ilyen. Tényleg olvasd el. Illetve azt is említettem feljebb, hogy tudom jól hogy néha bullshitelni kell, hogy meglegyen a szó vagy oldalszám.

"Na mindegy én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez kb kimeríti a zaklatás fogalmát amit az Orbán gyerekekkel csinálnak... mi a fészkes fene közük van nekik az apja politikájához, legyen az akármilyen is?"

1) Gáspár magának kereste a bajt azzal, hogy le akart tiltatni teljesen jogszerű felvételeket magáról. És igen, semmi keresnivalója nem volt ott, ahol. De látod mit csinált? Eltűnt. Nem is tudom mikor olvastam utoljára róla bármit, nem mintha keresném vagy figyelném.

2) Ráhelt az apja tette közszereplővé/celebbé, plusz az ominózus "saját lábon állunk" nyilatkozata. Persze, saját lábon, abból a közpénzből, amit apu adott a sógornak. Ezt sokkal undorítóbbnak tartom. Plusz:

"...Nemes Andrea nemcsak Orbán Ráhel konzulense volt, de ő adta át a sikeres pályázatért járó díjat is. Egyetemi munkája mellett Nemes az NGM Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztályának vezetőjeként is dolgozik, és ennek a főosztálynak a szakemberei bírálták el Az év turisztikai témájú szakdolgozata 2012 nevű pályázatra benyújtott dolgozatok egy részét,..."

Szerinted ez nem gusztustalan? És nem, ne mondd azt, hogy pont véletlenül a miniszterelnök lánya kapta, akinek a konzulense a díj bírálója is volt... Ekkora véletlen nincs. És nem védem, mert egy fsz ő is, de Ferinél már a hasonló gyanúra is habzó szájjal ugrott a fityisztábor.

2016. febr. 22. 22:04
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

"És nem védem, mert egy fsz ő is, de Ferinél már a hasonló gyanúra is habzó szájjal ugrott a fityisztábor."

Gyurcsány egészen konkrétan szóról szóra a sógora szakdolgozatát adta le. Csak a nevet javította ki a sajátjára. A sógoránál levette a könyvespolcról és saját néven beadta.

Mielőtt Orbán Ráhelt a dolgozat színvonaláért bírálnátok, gondoljatok csak arra, könnyen előfordulhat, hogy más írta helyette. (pl. valamelyik barátnője összecsapta helyette, passz.)

Ez utóbbi esetben már nem szakmai, hanem morális züllésről van szó.

Gyurcsány és Schmidt plagizált, Orbán Ráhel pedig...

2016. febr. 22. 22:18
 17/25 anonim ***** válasza:

"Ferinél már a hasonló gyanúra is habzó szájjal ugrott a fityisztábor."

Jaaaa, gondoltam, hogy egy hithű Feri imádóval vitatkozok. Egy büdös szóval nem hozta ezt fel senki, de neked ugye muszáj volt. Ha Ferit szétszedték a másolt szakdogájával, akkor szedjük szét már Ráhelkét is. Igaz Ráhel egy nagy senki, Ferikénk meg miniszterelnök volt, vagy mi a szösz, de nem gáz. Valahogy ezeknek a politikusoknak nem mennek ezek a szakdolgozatok :)

És igen, tudom, hogy nem csak szöveges diplomamunka létezik, de az a baj, hogy ott is kell írni.

Egyébként ezért is írja meg szépen mindenki a szakdogáját, ügyelve mindenre, ha egyszer vezető pozícióba kerül, tuti 150 firkász veti rá magát, hogy találjon benne 3 hülye mondatot, vagy 2 le nem hivatkozott állítást.

2016. febr. 22. 22:33
 18/25 anonim ***** válasza:

"Gyurcsány egészen konkrétan szóról szóra a sógora szakdolgozatát adta le. Csak a nevet javította ki a sajátjára. A sógoránál levette a könyvespolcról és saját néven beadta."

Nem a szakdolgozatáról beszéltem.

Mielőtt Orbán Ráhelt a dolgozat színvonaláért bírálnátok, gondoljatok csak arra, könnyen előfordulhat, hogy más írta helyette. (pl. valamelyik barátnője összecsapta helyette, passz.)

Ez utóbbi esetben már nem szakmai, hanem morális züllésről van szó."

Az is szakmai hiba, ha mással íratod meg. Nem mellesleg, ha azt mondom nem ő írta, akkor rágalmazok. A fenti meg egy szubjektív vélemény.

"Jaaaa, gondoltam, hogy egy hithű Feri imádóval vitatkozok. Egy büdös szóval nem hozta ezt fel senki, de neked ugye muszáj volt. Ha Ferit szétszedték a másolt szakdogájával, akkor szedjük szét már Ráhelkét is. Igaz Ráhel egy nagy senki, Ferikénk meg miniszterelnök volt, vagy mi a szösz, de nem gáz. Valahogy ezeknek a politikusoknak nem mennek ezek a szakdolgozatok :)"

Akkor neked is elmondanám: Nem a szakdolgozatáról beszéltem, és a feriimádattól is legalább olyan messze vagyok mint Makó Jeruzsálemtől. De akkor a lényeget is elismétlem: Van csőcselék balon, meg jobbon is. Miért lepődik meg az egyik tábor a másikén állandóan? És mutatja azt, mintha az ő oldalán nem lenne?

"És igen, tudom, hogy nem csak szöveges diplomamunka létezik, de az a baj, hogy ott is kell írni."

Tudom, hogy tudod. Ahogy azt is tudom, hogy tudod, hogy ilyen esetekben nem kell bullshitelni.

"Egyébként ezért is írja meg szépen mindenki a szakdogáját, ügyelve mindenre, ha egyszer vezető pozícióba kerül, tuti 150 firkász veti rá magát, hogy találjon benne 3 hülye mondatot, vagy 2 le nem hivatkozott állítást."

Te még mindig nem olvastad el. Olvasd már el, mielőtt tovább érvelsz amellett, hogy mennyire csak kiragadott mondatok ezek.

2016. febr. 22. 22:56
 19/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem fogom elolvasni, nyugodt lehetsz :) Teljesen irreleváns az, hogy az első tudományos JELLEGŰ kis szaros dolgozatában hány hiba van, ráadásul nem is értek a szakterületéhez. Nagyon úgy sejtem, hogy te sem, szóval nem is tudom, hogy a fenében tudod megítélni.
2016. febr. 22. 23:24
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ez is azt mutatja, hogy lehet akárki diplomás, lehet vezető beosztású,ha vagyonos, és befolyásos a családja.
2016. febr. 23. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.