Szerintetek is zseni Orbán Ráhel?
Ilyen újat mutató,szakmai dolgozatot már régen olvastam!Egyszerűen zseniálisak a meglátásai!
(Természetesen ironizáltam.)
Nem zseni, de ezt senki nem állította.
Viszont a témája nekem tök gáz, viszont jól írja le amit ír és ez a szakdoga lényege.
Ha neked a víz volna a témád kérdező akkor kihagynád a képletét???
Nem, mert alapvető. Közben meg itt az interneten röhögnének rajtad, hogy a képletét le tudtad írni.
# 5/5 Időpont ma 20:31
Nem a témája a gond. Még az se, hogy vannak helyenként bullshitek, én is írtam szakdolgozatot, tudom milyen az, amikor meg kell lennie a karakter- vagy oldalszámnak, akkor jött nekem is a bullshit. De az egész szakdolgozat ilyen. Közhely. Ebben semmi kutatómunka, vagy tudomány nincs. Ez az én problémám vele. És telibeszarom, hogy orbánlány, több szürkeegér évfolyamtársamnak megmondtam, hogy fos amit írt, és gondolja át egy kicsit, mert ez egy nagyon jó téma, és ne csak kész akarjon lenni vele.
Egyébként szerintem nem buta, de nem annyira jó, mint amennyire sztárolják.
De lehet neki is zavaró, ő sem örül ennek.
# 6/8 Időpont ma 20:34
Minden harmadik diák mint demonstrátor? Azért ne hazudozzunk már. Ez kb. azt jelentené számában, hogy egyetlen tanár sem tanít a Corvinuson, de még az előadásokat is demonstrátorok tartják. És ő választotta (vagy kényszerítette rá apuci) a celeblétet, ne sajnáld annyira. A saját lábunkon áll, ennek ez az ára.
"írtál már szakdolgozatot? Amikor már az adott témáról mindent leírtál, az agyad nullán van és kell még mondjuk egy oldal, na akkor elkezded tolni az ilyen szöveget."
Nekem nem volt ilyen problémám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!