Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is zseni Orbán Ráhel?

Szerintetek is zseni Orbán Ráhel?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen újat mutató,szakmai dolgozatot már régen olvastam!Egyszerűen zseniálisak a meglátásai!

(Természetesen ironizáltam.)

2016. febr. 22. 20:00
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
85%
Nem.
2016. febr. 22. 20:06
 2/25 anonim válasza:
85%
Abszolút nem megvédeni akarom, de írtál már szakdolgozatot? Amikor már az adott témáról mindent leírtál, az agyad nullán van és kell még mondjuk egy oldal, na akkor elkezded tolni az ilyen szöveget. Most szerencsétlennek kiragadták ezt az 5 mondatát. Ebből nem lehet következtetni a minőségre. Az enyémben is tuti vannak ilyen szépségek, csak nem vagyok középpontban, hogy egy sz.aréletű kikeresse és publikálja. Ennyi.
2016. febr. 22. 20:14
 3/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem zseni, de ezt senki nem állította.

Viszont a témája nekem tök gáz, viszont jól írja le amit ír és ez a szakdoga lényege.

Ha neked a víz volna a témád kérdező akkor kihagynád a képletét???

Nem, mert alapvető. Közben meg itt az interneten röhögnének rajtad, hogy a képletét le tudtad írni.

2016. febr. 22. 20:17
 4/25 anonim ***** válasza:
41%
#2, #3: Az egész szakdolgozat ilyen. Én becsületesen elolvastam, de ennél óvodásabb szintet rég láttam.
2016. febr. 22. 20:26
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a témája, akkor ez. Valószínűleg nem lehettek a bogarak, mert nem olyan szakon végzett.
2016. febr. 22. 20:31
 6/25 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy nem tudom mekkora hátszele van vagy nincs, de én már sajnálom szegény lányt. Múltkor arról cikkezett a 444, hogy tanít a Corvinuson és hogy ez milyen gáz... ja, demonstrátor, kb minden harmadik diák volt már demonstrátor, hú de nagy szám. (Aki nem tudná, a demonstrátor egy idősebb diák, aki már tanulta azt a tárgyat amit "tanít", jó eredménye volt belőle és mivel mindenhol tanárhiány van, így tarthat szemináriumot belőle.)
2016. febr. 22. 20:34
 7/25 anonim ***** válasza:
91%

# 5/5 Időpont ma 20:31

Nem a témája a gond. Még az se, hogy vannak helyenként bullshitek, én is írtam szakdolgozatot, tudom milyen az, amikor meg kell lennie a karakter- vagy oldalszámnak, akkor jött nekem is a bullshit. De az egész szakdolgozat ilyen. Közhely. Ebben semmi kutatómunka, vagy tudomány nincs. Ez az én problémám vele. És telibeszarom, hogy orbánlány, több szürkeegér évfolyamtársamnak megmondtam, hogy fos amit írt, és gondolja át egy kicsit, mert ez egy nagyon jó téma, és ne csak kész akarjon lenni vele.

2016. febr. 22. 20:35
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szerintem nem buta, de nem annyira jó, mint amennyire sztárolják.

De lehet neki is zavaró, ő sem örül ennek.

2016. febr. 22. 20:36
 9/25 anonim ***** válasza:
11%

# 6/8 Időpont ma 20:34

Minden harmadik diák mint demonstrátor? Azért ne hazudozzunk már. Ez kb. azt jelentené számában, hogy egyetlen tanár sem tanít a Corvinuson, de még az előadásokat is demonstrátorok tartják. És ő választotta (vagy kényszerítette rá apuci) a celeblétet, ne sajnáld annyira. A saját lábunkon áll, ennek ez az ára.

2016. febr. 22. 20:39
 10/25 anonim ***** válasza:
23%

"írtál már szakdolgozatot? Amikor már az adott témáról mindent leírtál, az agyad nullán van és kell még mondjuk egy oldal, na akkor elkezded tolni az ilyen szöveget."

Nekem nem volt ilyen problémám...

2016. febr. 22. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!