Tényleg be akarják vezetni az általános iskolákba a "Horgászattant"? Kinek a hülye ötlete ez?
ma 18:28
Neked is köszönöm a kielégítő választ! :)
Hol írtam, hogy "Kormány" a MOHOSZ???
Én azt írtam, hogy Fidesz közeli, és az nem egyenlő a Fidesz párttal!!!
Te nem tudod értelmezni, amit írtam!!!
Úgyhogy kérlek, NE PROVOKÁLJ!!!
De imádom az ilyen habzószájú Fideszes bérprovokátorokat, mint téged, egyem a csöpp kis húsod! :D
Akkor ez itt mi? :D
Nem vezetjeti be? :D
Ugyan már, kérlek!!! :D
Szóval, ki itt a provokátor, te bútzacsira?
De ezt kiterjesztik, bejelentik az Emberi Erőforrások Minisztériumának, akik majd előállnak azzal a törvényjavaslattal, hogy "Igen is, kötelezővé kell tenni"!!!
De ne legyünk már ilyen primitívek, könyörgöm!
Abba viszont senki sem gondolt, hogy ennek a tantárgynak nem csak elméleti, hanem GYAKORLATI része is lesz???
Mi van akkor, ha bevezetnék, és a gyerek azt kapja házi feladatul, hogy "Horgásszon már ki (mondjuk) egy Csukát, vagy Keszeget"!!!
Mégis, hogy gyakorolna otthon szerencsétlen kölyök???
De még mindig nem tudod felfogni, te szellemi fogyatékos, hogy egy szóval nem említettem, hogy a cikkben benne volna a kormány???
Látom, nem jártad ki teljesen az iskolát!
Én csak azt mondom, hogy BIZTOS ÚGY LESZ, HOGY a Mahosz teljesen hülye (mint te) ötlete a parlamentbe kerül!!!
Majd nézd meg, hogy valamikor hetek, vagy hónapok múlva majd a kormány is közölni fogja!!!
Nézd meg, hogy NEKEM LESZ IGAZAM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!