Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg be akarják vezetni az...

Tényleg be akarják vezetni az általános iskolákba a "Horgászattant"? Kinek a hülye ötlete ez?

Figyelt kérdés
Újabb teher a tanároknak és diákoknak!

2016. febr. 22. 17:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

ma 18:28

Neked is köszönöm a kielégítő választ! :)

2016. febr. 22. 18:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne hazudgálj kérdező a Mohosz nem a kormány. Az hogy te miket kombinálsz össze az más dolog. A vizuális kultúra tantárgynál meg lehet többet érne.
2016. febr. 22. 19:06
 13/22 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy "Kormány" a MOHOSZ???

Én azt írtam, hogy Fidesz közeli, és az nem egyenlő a Fidesz párttal!!!

Te nem tudod értelmezni, amit írtam!!!

Úgyhogy kérlek, NE PROVOKÁLJ!!!

2016. febr. 22. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Te provokálsz hisz jól tudja mindenki hogy a Mohosz nem vezethet be egyetlen tantárgyat se.
2016. febr. 22. 20:23
 15/22 A kérdező kommentje:

De imádom az ilyen habzószájú Fideszes bérprovokátorokat, mint téged, egyem a csöpp kis húsod! :D

Akkor ez itt mi? :D

Nem vezetjeti be? :D

Ugyan már, kérlek!!! :D

[link]

Szóval, ki itt a provokátor, te bútzacsira?

2016. febr. 22. 20:38
 16/22 A kérdező kommentje:
*búzacsira
2016. febr. 22. 20:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Ebben a cikkben csak a Mohosz ötlete van leírva ami nem jelent semmit. Tényleg nem akarok provokálni de hol nyilatkozta a kormán ezt sehol.
2016. febr. 22. 21:17
 18/22 A kérdező kommentje:

De ezt kiterjesztik, bejelentik az Emberi Erőforrások Minisztériumának, akik majd előállnak azzal a törvényjavaslattal, hogy "Igen is, kötelezővé kell tenni"!!!

De ne legyünk már ilyen primitívek, könyörgöm!

Abba viszont senki sem gondolt, hogy ennek a tantárgynak nem csak elméleti, hanem GYAKORLATI része is lesz???

Mi van akkor, ha bevezetnék, és a gyerek azt kapja házi feladatul, hogy "Horgásszon már ki (mondjuk) egy Csukát, vagy Keszeget"!!!

Mégis, hogy gyakorolna otthon szerencsétlen kölyök???

2016. febr. 22. 21:26
 19/22 A kérdező kommentje:

De még mindig nem tudod felfogni, te szellemi fogyatékos, hogy egy szóval nem említettem, hogy a cikkben benne volna a kormány???

Látom, nem jártad ki teljesen az iskolát!

Én csak azt mondom, hogy BIZTOS ÚGY LESZ, HOGY a Mahosz teljesen hülye (mint te) ötlete a parlamentbe kerül!!!

Majd nézd meg, hogy valamikor hetek, vagy hónapok múlva majd a kormány is közölni fogja!!!

Nézd meg, hogy NEKEM LESZ IGAZAM!!!

2016. febr. 22. 21:46
 20/22 A kérdező kommentje:
*MOHOSZ
2016. febr. 22. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!