Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi, a magyar nemzet hősei,...

Mi, a magyar nemzet hősei, akiknek a fizu felét levonják adóba, mit szólunk ahhoz, hogy a háromgyerekeseknek ingyen jár húsz milla, a sportolók meg milliókat kapnak, a kinti magyarokat támogatják, nem az ittenieket?

Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 22:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Amúgy meg egy átlagos svéd,norvég,vagy épp amerikai, amennyiben sportrajongó,érdekli a sport(és azért ilyenek nagyon sokan vannak)nem tojik rá,hogy ki az a Cseh,vagy Hosszú.Te persze,hogy tojsz rá,mert téged nem érdekel a versenysport.Ennyi erővel,ha én tojok a színházra, filmekre,könyvekre,akkor követeljem,hogy ezekre egy vasat se költsenek?
2016. febr. 23. 11:22
 32/37 anonim ***** válasza:
#26 nem mondtam, hogy gond, felőlem kaphatnak akármennyit, elvégre így végeredményben a rajongóik pénzéből megy. csak az országimázs dologgal nem értek egyet.
2016. febr. 23. 11:22
 33/37 anonim ***** válasza:
#26:Oké,jogos,a sportolók pénzével a kérdezőnek van gondja.Az országimázs témában meg,végülis nem muszáj egyetértenünk.
2016. febr. 23. 11:25
 34/37 anonim ***** válasza:
Kedves 28-as, én olyan helyen dolgozom, ahol diplomás, nyelveket beszélő emberek gyűltek össze, min. 300.000 bruttó fizetéssel. És igenis gondolkodunk a 3. gyereken. Elég gazdag faluban lakom, itt általában anyuka otthon van, apuka vállalkozó. Mát itt is szinte mindenkinek van 3 gyereke.
2016. febr. 23. 12:54
 35/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, szóval szétraktad a combod egy diplomás hapsinak, és mindjárt azt hiszed te is diplomás vagy.
2016. febr. 23. 13:16
 36/37 anonim ***** válasza:

Őszintén nem értem, miért kéne bármilyen pénzzel jutalmazni a szaporodást. A legprivátabb dolog, ki akar gyereket.

Nekem mindig azt mondták, azt vegyem meg, amire van pénz, ha nincs pénz gyűjtsek. Tudtommal senkit nem köteleznek gyerekvállalásra.

Soha nem fogom megérteni, miért jár pénz egy döntésért.

2016. febr. 24. 18:46
 37/37 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy túl egyszerű modellben gondolkodik pár ember (nem sértésként írom). Nem robotok vagyunk, így kell a szórakoztatás, az a sikerélmény, hogy a "hazánk" elért valamit, hozzáad valamit az öntudatunkhoz ez a sok kis apróság, stb.

A sportban egyébként rengeteg pénz van, bár elég aránytalanul oszlik el (pl. F1, foci, rögbi nyilván nagyságrenddel nagyobb biznisz, mint a kevésbé mainstream sportok).

A nemzetközi eredmények építik az országimázst. Ez nem csak azt jelenti, hogy összefutsz egy holland cserediákkal, és akkor széles mosollyal konstatálja, hogy ismer magyar sportolókat. Egy jó 50 éve már kb. gazdasági, fejlettségi mutatónak számítanak a sporteredmények. A rengeteg hasonló kis dolog, amit semmisnek gondolsz, hozzáadnak ahhoz, hogy az országnak jobb legyen a nemzetközi megítélése, vagy mondjuk nőjön a befektetési kedv.

A nagycsaládot pedig azért célszerű támogatni, mert enélkül elhal az ország, összeomlik a nyugdíjrendszer, elveszti hosszú távon a versenyképességét. Ezen nem tudom, hogy te hogy vagy képes ilyen jó szájízzel viccelődni.

2016. febr. 26. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!