Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én szerintem veszett ki...

Nemzeti_Harcos kérdése:

Csak én szerintem veszett ki az emberekből az állam és a nemzeti imádata?

Figyelt kérdés
Szerintem a TV-ben kötelezően levetítendő propagandaműsorokkal (pld. a paksi atomerőműt dicsőítő balett-előadás) helyre kellene végre a tomboló liberalizmusban állítani a nemzet iránti feltétlen kötelességtudatot.
2016. febr. 17. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A haza a föld. Rajta áll az ország, ami rajtunk múlik, hogy milyen. Semmi szeretni való nincs a politikával kapcsolatban(Szinte sehol, csak sok országban több költőpénzt kapnak az emberek a nagy mókára). Senki se legyen olyan naiv hogy azt higgye létezik szent politikus vagy párt. Azok ott fenn kézről kézre passzolgatták a lasztit, most OV bekeményített, nem adja tovább a játékszert. Senki nem fog megszabadítani tőlük, mi meg el vagyunk foglalva azzal hogy épp megéljünk vagy kicsináljuk a másikat (az is okkal van, hogy sokszor ugyanaz a kettő). Viszont ha mégis sikerülne megdönteni a kormányt, lázadással, mint a filmekben, a győzelem után vesznénk össze azon, hogy mi legyen a következő lépés.
2016. febr. 17. 23:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Miért kell felülni a provokálásnak?

Ha nincs, aki befogadja, értelmét veszti a provokáció.

És ki gátol és miben?

Ki gátol meg abban, hogy szeretteiddel, családtagjaiddal jó viszonyt ápolj?

Ki gátol meg abban, hogy kertet művelj?

Ki gátol meg abban, hogy ha szemetet látsz az utcán felvedd és elvidd a következő kukáig? Vagy abban, hogy legyen egy-két jó szavad az eladóhoz vásárlás közben? Esetleg abban, hogy segítesz egy rászorulónak, átadsz egy helyet a metrón, segítesz valakinek leszállni a buszról vagy ha autóba ülsz, nem úgy vezetsz, mint egy vadbarom? Mitől/kitől ne tudnád megdicsérni az alkalmazottadat/beosztottadat vagy megkérdezni a szomszéd idős úrtól, hogy telt a napja?

Ugyanis innen kell elkezdeni. Ha valaki büszke magyar szeretne lenni, akkor talán el kéne kezdeni, ahhoz méltó módon élni. Ha ez egyeseknek (ma már inkább a többségnek) nem megy, nem is csodálom, hogy szégyelli a magyarságát.

Hiába van Nagy-Magyarország térképes matrica a kocsin, plusz árpádsávos zászlócska a visszapillantón, attól még nem lesz valaki magyar. Főleg ha mellette úgy száguldozik, hogy majdnem elüt egy buszról leszálló kisgyereket(Ez pont a napokban megtörtént eset). Vagy ez ilyenkor nem érvényes?

És ehhez egyáltalán nem szükséges politikának semmilyen formája. Ha holnaptól minden 5. ember elkezdene végre normálisan viselkedni vagy legalábbis törekedni rá. Ha elkezdenénk végre közösségként tekinteni egymásra, akkor állítom, hogy 10 éven belül elmehetne Gyurcsány is és Orbán is (meg az összes többi is) egy olyan helyre, ami sokkal messzebb van innen.

2016. febr. 18. 00:56
 13/19 anonim ***** válasza:

"paksi atomerőműt dicsőítő balett-előadás"

Nem tudom.

Mi amúgy ugyanazon a világon élünk?

2016. febr. 18. 00:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Nemzeti Harcos barátunk elmehetne végre a nemzeti qrva anyjába...Nem veszett ki az emberekből az állam és a nemzet imádata különben,nézz körül,néhány helyen tapasztalhatod,a magyar mindig is szervilis nép volt.
2016. febr. 18. 06:05
 15/19 anonim ***** válasza:

„paksi atomerőműt dicsőítő balett-előadás”

Nagyon jó! :D

Ironizálsz, vagy a szélsőjobbosok valóban buknak a sztreccsgatyában lábat tárogató fiúkra? :)

2016. febr. 18. 10:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem már így is mennek rendesen a propagandaműsorok. De azért ez a "paksi atomerőműt dicsőítő balettelőadás", azért ez odab...sz!Ha semmi más,ez biztosan visszahozza az emberekből kiveszett imádatot az állam és a nemzet iránt.
2016. febr. 18. 11:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy olyan balettelőadást vizionálok, melyben az összes jelenlegi nagy magyar polisztihisztor, vagyis politikusaink és barátaik (Orbán, Rogán, Szijjártó, Lázár, Habony stb.) szupersztreccs szerkóban dicsőitené az országot felemelő nagy beruházásokat.

Mert biztos vagyok benne, hogy ők ehhez is jobban értenek bárkinél, s így mi, a magyar nép végre önfeledten szórakozhatnánk, miközben felbuzogna keblünkben a hazaszeretet minden elsöprő gejzíre.

2016. febr. 18. 11:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Mit kellene az államon és a nemzeten imádni, úgy egyáltalán bárhol?

"Uradat istenedet imádd, és csak neki szolgálj!"

2016. febr. 18. 16:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök kedves Nemzeti_Harcos hogy ismét megörvendeztetsz egy új kérdéssel, a húgommal valóságos rajongóid vagyunk. Mindjárt el is küldöm neki a linket a legnagyobb közösségi oldalon. De legközelebb azért jobban fejtsd ki a véleményed, szerezz nekünk örömet.
2016. febr. 20. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!