Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ valójában ezért akar...

A FIDESZ valójában ezért akar mindenáron olimpiát?

Figyelt kérdés
Rengeteg beruházással járna közpénzből finanszírozva. Rengeteg munkát és pénzt lehet szétosztani a Fidesz közeli cégeknek, barátoknak, egy igazi aranybánya lenne nekik.

2016. febr. 17. 18:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

*20:29

helyett 20:09

2016. febr. 17. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#8:Azért az igazság relatív dolog.Mert nem csak az épített stadionokról van szó,hanem a felújítottakról,kibővítettekről(hoozzáteszem:ilyen nézőszámok mellett mi a fa...nak?).FTC,Honvéd,MTK, Nyíregyháza,Debrecen,Szombathely,Diósgyőr,Felcsút,Mezőkövesd,Szeged,stb.Engem inkább a végösszeg érdekel.És akkor még nem számoltam a futballba áramoltatott TAO-s pénzeket(melynek legfőbb nyertese ki más lenne,mint Felcsút?).
2016. febr. 17. 20:59
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
Az egyértelmű,hogy az olimpia hatalmas lehetőség lenne a haveri körnek,"baráti" vállalkozásnak.Hogy az ország bukik rajta,esetleg hatalmasat,az meg kit érdekel.Majd kimagyarázzák az "elmútt nyócévvel".
2016. febr. 17. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ez azért nagyon érdekes mert az ilyen beruházásokból így veszik ki a pénzt, ha ... elosztják, jut belőle mindenkinek aki jó ismerős."

Általánosságban a másik népszerű módszer, mikor azért fognak bele egy projektbe, hogy a már előzetesen elsikkasztott pénzeket valahogyan legálissá tegyék/beépítsék a rendszerbe.

2016. febr. 17. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Beírod a véleményed mint kérdést(van ilyenből már ezer),

aztán várod a veled egyező beírásokat hogy jó legyen a kis lelkednek.

Úgyhogy csak a te kedvedért:

Orbán a sátán, stadion, mutyi, fúj, merjünkkicsiklenni.

2016. febr. 17. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
17%

Várj beszállok én is.

Diktátor, illiberális demokrácia, éhező gyerekek, paks2...

Szerintem van nekik egy random mondatgeneráló gépük beépítve ezekkel a szavakkal. A kérdés alá csak nyomnak egy ilyet. Még gondolkozniuk sem kell.

2016. febr. 17. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:
És ugyanez a másik oldalról:Gyurcsány a sátán,emúttnyócév, posztkomcsik,ballibsik.Ja és Viktor!Viktor!
2016. febr. 18. 10:11
 18/18 anonim ***** válasza:

ma 10:11

Ebben egyetértünk.

2016. febr. 18. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!