A FIDESZ valójában ezért akar mindenáron olimpiát?
Plusz lehet nyomni, hogy Orbán ezt is elintézte.
Az elején biztos jó buli lesz, mert pörögni fog a gazdaság, de utána...
Wikipédia->Magyar labdarúgó-stadionok listája
Olvad el kisfiam, hogy mennyi stadion épült Orbán és mennyi épült a D209-es, a libajnai meg a gyurcsány csótány idejében... Meg fogsz lepődni.
Én viszont rajtatok már nem tudok meglepődni. Szokás szerint úgy bégettek, hogy azt sem tudjátok mi van.
Igen. Én is tudom, hogy fáj az igazság.
De gondolom nem néztél utána, hogy nyugodt szívvel stadionozhass tovább.
Nem baj. Járj csukott szemmel, majd pofára esel. :)
"Olvasd el kisfiam, hogy mennyi stadion épült Orbán és mennyi épült a D209-es, a libajnai meg a gyurcsány csótány idejében... Meg fogsz lepődni. "
Számoltam, és az MSZP (mint kormánypárt 2000-től) stadionépítéseinek a költsége összesen 4,6 milliárd forint. Ezt felszorzom 2-vel, mivel valamelyikről csak átépítési költségeket találtam, a konkrét megépítését viszont nem. Már 9,2 milliárd forintnál járunk, és ebbe beletartozik 4 stadion, összesen 55 ezer férőhellyel.
Ezzel szemben a Groupama és Nagyerdei stadionok összesen 27 milliárd forintba kerültek és összesen 44 ezer férőhellyel rendelkeznek.
Számszakilag igazad van, mások több stadiont építettek, de ha lebontjuk stadion/költség/férőhely -re, Orbán dupla annyit költött.
És kérlek vedd figyelembe, hogy mindenféle véleményezés nélkül írtam a hozzászólásomat, ez csak egy észrevétel.
20:29
Ez azért nagyon érdekes mert az ilyen beruházásokból így veszik ki a pénzt, ha valaki esetleg nem tudná. Jóval magasabbra árazzák, mint a valódi költsége és a különbözetet igazságosan elosztják, jut belőle mindenkinek aki jó ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!