Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ezt akarjátok?

Tényleg ezt akarjátok?

Figyelt kérdés

Vona országjárása: "a patkányok támadják, a magyarok szeretik a Jobbikot"

Patkány mindenki aki nem vevő a nyílt zsidózásra, a birkabégetésre, az agyatlan bekiabálásokra, a parlamenti demokrácia szabályairól semmit tudó erőszakos emberekre?

Gondoljátok át hová szavaztok, fiatalok...nem egy szabad világnak tűnik a Jobbik elképzelése. Nehogy baj legyen majd nem magyar sört inni, nem magyar zöldséget enni, és nehogy kivegyék a hamburgert a kezetekből a kakastollas csendőrök, mert az amerikai étel.

2010. márc. 30. 22:05
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Miért mit vártál?Egy hajrá fideszt?
2010. márc. 30. 22:56
 42/50 anonim ***** válasza:

Éljen Rákosi, éljen a párt!

Éljen nagy "Sztalin"!

Heil Hitler!

Adjon az Isten: Szebb jövőt!

Szabadság, egyenlőség, testvériség!

Köztársaságot!

Ez jó, mert ez demokratikus, az meg csúnya szélsőséges!

Büdös náczik! Gonosz rasszisták!

Esélyegyenlőség, jujj de szép!

Kirekesztő elnyomó!

Négy láb jó, két láb rossz...

2010. márc. 30. 22:58
 43/50 anonim ***** válasza:
65%

Én kifejezetten örülök az ilyen provokatív kérdéseknek. Így legalább mindenki levonhatja a tanulságot, hogy mire is megy ki az ilyen "náci a Jobbik" zászlós propaganda. :)

De bevallom, kezd már picit uncsi lenni. Kéne valami új. Hagy szórakozzunk :D

2010. márc. 30. 22:59
 44/50 anonim ***** válasza:
26%

Én fiatal vagyok és nem a Jobbikra szavazok ha ezzel megnyugtatlak vannak szimpatikus elképzeléseik de ennyi...Nekem egy az hogy tul radikális én eleve inkább konzervativ vagyok 2 tizedét nem tudnák végigvinni a programjuknak mert mibü'? 3 van néhány nem jol átgondolt programpontjuk 4 meg kell nézni milyen politikusok vannak a Jobbikban, innen onnan fideszböl mszpböl kiszorulo hataloméhes emberek akik elöbbi pártjukban nem sokra vitték (na majd hátha a Jobbikban...) és még lehetne sorolni a számtalan ellentmondást ami a pártjukon belül van.Olyan 15% körüli eredményük lesz és ez már böven sok is lesz sajnos nekik.

Amugy kicsit megtévesztö ez mert az interneten forumokat olvasgatva szinte ugy tünik mintha a Jobbik már megnyerte volna a választást.De véleményem szerint ez csupán néhány tucat kitarto netfasisztásnak köszönhetö akik elég aktivak

Ugyhogy "Itt az idö!" hogy észheztérjenek ök is. :)

2010. márc. 30. 23:04
 45/50 anonim ***** válasza:
64%
netfasiszta :D:D:D na egy újabb szóval bővült ma a szókincsem, a hülyeségnek tényleg nincs határa.
2010. márc. 30. 23:17
 46/50 anonim ***** válasza:
70%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:04

A Fidesznek üzenném, hogy itt az idő, hogy megszakítsanak minden kapcsolatot a Likuddal.

2010. márc. 30. 23:18
 47/50 anonim ***** válasza:
78%
Te inkább konzervatív vagy és ezért nem szavazol a Jobbikra? Hát az fasza. Én meg zsidó és azért nem az SZDSZre.... :D
2010. márc. 30. 23:22
 48/50 anonim ***** válasza:
19%
A Jobbik az nemzeti radikális, konzervativ az mondjuk a Fidesz.De ha kiforgatjuk a szavakat akkor igazad van és a Jobbik egy nagyon de nagyon konzervativ párt :D
2010. márc. 30. 23:35
 49/50 anonim ***** válasza:
60%

Ezt máshova irtam be először felindulásból,de ide is beillik:

"K.rvára elegem van,hogy mindenki,főleg ilyen birka kérdezők megállás nélkül a Jobbikról pofáznak!

arról magyarázzál,hogy az elmúlt jó pár évben hova tüntek a sok száz-ezer milliárdok?Hogyan lettünk a régió,sőt az unio sereghajtója?Hova lett a vidék,a vasutak,a bezárt kórházak,iskolák?erről magyarázzatok,ne a Jobbikot szapuljátok mindíg!!Fosik tőlük a valagatok azért szidjátok,ugyanúgy ahogy a többi párt!Beszéljetek inkább az eltünt vagyonról,a kiárusított országról!Amihez többek között a ti szavazatotok is hozzájárult!"

Ezt nyugodtan minden jobbik ellenestől meg lehet kérdezni!!

Szebb jövőt!

2010. márc. 31. 03:40
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

"Patkány mindenki aki nem vevő a nyílt zsidózásra, a birkabégetésre, az agyatlan bekiabálásokra, a parlamenti demokrácia szabályairól semmit tudó erőszakos emberekre?"

Patkány mindenki, aki vevő a nyílt hazudozásokra, a lelkiismeretük nyögésben való megnyilvánulására, a mások által megírt üres beszédekre, a nép önérzetéről semmit tudó, demokráciába burkolt hataloméhességre.

Szerintem.

Ne nácizzunk már! Mitől féltek? Csak nincs némi vaj a fületek mögött? A Jobbik nem irtani, hanem igazságot szolgáltatni akar. És azt, hogy ne kelljen szégyellened azt, hogy magyar vagy!

2010. márc. 31. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!