Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ezt akarjátok?

Tényleg ezt akarjátok?

Figyelt kérdés

Vona országjárása: "a patkányok támadják, a magyarok szeretik a Jobbikot"

Patkány mindenki aki nem vevő a nyílt zsidózásra, a birkabégetésre, az agyatlan bekiabálásokra, a parlamenti demokrácia szabályairól semmit tudó erőszakos emberekre?

Gondoljátok át hová szavaztok, fiatalok...nem egy szabad világnak tűnik a Jobbik elképzelése. Nehogy baj legyen majd nem magyar sört inni, nem magyar zöldséget enni, és nehogy kivegyék a hamburgert a kezetekből a kakastollas csendőrök, mert az amerikai étel.

2010. márc. 30. 22:05
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
68%
Lényeg, hogy te okos vagy, még egy videót se vagy képes értelmezni, vagy végig se nézted? Azokat a pártokat patkányozta le akik folyton azzal foglalkoznak, hogy a Jobbikot eltapossák. Nehéz nyelv a magyar... Liberális öngóóóól öcsém:D még a baloldaliak is szivatnak, nem veszed észre?
2010. márc. 30. 22:43
 32/50 anonim ***** válasza:
86%
De miért kell erőltetni ezt a demokrácia dolgot, amikor 1. meg sem lehet valósítani teljes mértékben 2. látható, hogy ez nem egy járható út. A rasszizmus egyébként a fehér ember természetes úgymond "védekező reakciója", mivel mi vagyunk kisebbségben (800 millió fő).
2010. márc. 30. 22:43
 33/50 A kérdező kommentje:
Aki a Fideszt az MSZP-vel azonosnak titulálja, az vagy kb. 18 éves és fogalma sincs mi történt az országban eddig, vagy csak buta.
2010. márc. 30. 22:44
 34/50 A kérdező kommentje:

Lényeg, hogy te okos vagy, még egy videót se vagy képes értelmezni, vagy végig se nézted? Azokat a pártokat patkányozta le akik folyton azzal foglalkoznak, hogy a Jobbikot eltapossák. Nehéz nyelv a magyar... Liberális öngóóóól öcsém:D még a baloldaliak is szivatnak, nem veszed észre?

Ki baloldali itt te nagymagyar?

2010. márc. 30. 22:45
 35/50 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem te nem látsz a szemedtől.

Szoktál te informálódni?

Nem az Mszp kérte meg a Fideszt,hogy működjenek együtt?

Hoppá és sok mindenre nem válaszoltál,de mit várok egy megrögzött narancsostól.....

Egyenes választ szerintem hiába.

Ilyenkor szokott azzal védekezni a kérdező,hogy "te meg te meg te is 18 éves vagy te meg 15 ő 16 ez meg itt 12"!

2010. márc. 30. 22:48
 36/50 anonim ***** válasza:
77%
Te kismagyar vagy? Vagy középmagyar?
2010. márc. 30. 22:49
 37/50 anonim ***** válasza:
55%
" 1.Még van külföldi sör Magyarországon. Ha Vonán múlik, majd nem lesz. " Ezen akkorát röhögtem :D:D kérdező te egy beteg ember vagy :D:D:D Ekkora hülyeséget se hallottam még idáig, ez viszi a pálmát, Istenem , hogy lehet valaki ennyire hülye vadbarom??? :D
2010. márc. 30. 22:50
 38/50 anonim ***** válasza:
76%
Még írjál légyszi ilyeneket, legyen amit röhögjünk ma este ! :D:D
2010. márc. 30. 22:51
 39/50 A kérdező kommentje:

Éljen Rákosi, éljen a párt!

Éljen nagy "Sztalin"!

Heil Hitler!

Adjon az Isten: Szebb jövőt!

2010. márc. 30. 22:54
 40/50 anonim ***** válasza:
80%

"Tényleg ezt akarjátok?"

Speciel én nem...

Én jelenleg azt a fiatal pi.csát akarom, akit ma megláttam a buszon. Na, ő jobban bejön az ilyen baromságoknál!

2010. márc. 30. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!