Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ezt akarjátok?

Tényleg ezt akarjátok?

Figyelt kérdés

Vona országjárása: "a patkányok támadják, a magyarok szeretik a Jobbikot"

Patkány mindenki aki nem vevő a nyílt zsidózásra, a birkabégetésre, az agyatlan bekiabálásokra, a parlamenti demokrácia szabályairól semmit tudó erőszakos emberekre?

Gondoljátok át hová szavaztok, fiatalok...nem egy szabad világnak tűnik a Jobbik elképzelése. Nehogy baj legyen majd nem magyar sört inni, nem magyar zöldséget enni, és nehogy kivegyék a hamburgert a kezetekből a kakastollas csendőrök, mert az amerikai étel.

2010. márc. 30. 22:05
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Hülye vagy te. :)
2010. márc. 30. 22:19
 12/50 anonim ***** válasza:
21%
Istenem már én tuti nem szavazok jobbikra ahogy a közelembe senki se. 1 túl radikális 2 rasszista és az már rohadt unalmas és csak kártékony és még gyerekes is.
2010. márc. 30. 22:19
 13/50 A kérdező kommentje:

Éljen Rákosi, éljen a párt!

Éljen nagy "Sztalin"!

Heil Hitler!

Adjon az Isten: Szebb jövőt!

Ovisok!

2010. márc. 30. 22:20
 14/50 anonim ***** válasza:
93%

A komment megírásának időpontja: ma 22:16

Nincs zsidózás és patkányozás. Ha ennyire félsz egy ilyen rendezvénytől nézz meg egyet a Youtubeon. Legalább megtapasztalod, hogy milyen is egy jobbikos lakossági fórum.

2010. márc. 30. 22:20
 15/50 anonim ***** válasza:
73%
debil!
2010. márc. 30. 22:21
 16/50 anonim ***** válasza:
74%

Ja értem,tehát befolyásolni szeretnéd a fiatalokat!

A fiatalok el tudják dönteni kire szavaznak ha tetszik,ha nem!Azok a kakastollas rendőrök,azok a csendőrök,amire ma nagy szükség van és más országokban is vannak,de még egyszer sem vették el senkinek a kezéből a hamburgert!

Ők a rendre fognak felügyelni.

Ha már a befolyásolásnál tartunk szerinted csak két párt létezik amire szavazni lehet?Az MSZP és a Fidesz?

Nem eleget bizonyítottak?A Fidesz is volt kormányon,nem árt erre is emlékezni és vajon miért akarják szigorítani a titkosítások feloldását?Akinek nincs miért félni az nem teszi ezt!

A mentelmi jog eltörlésével szerintem rajtam kívül sokan egyet értenek,ugyanis ez csak spórolás az államnak,mint ,ahogy az önfenntartó börtönök is,hogy ne azt is az állam fizesse!Érdemes elolvasni a majd 100 oldalas programjukat is

A Jobbik ma Magyarországon az egyetlen tiszta párt és tiszta lappal indulnak,én biztos rájuk szavazok!

2010. márc. 30. 22:21
 17/50 anonim ***** válasza:
78%

Na hát idefigyelj! Nem egy, nem kettő jobbikos fórumon voltam. Egyiken sem volt nyílt zsidózás, és patkányozás! Inkább büszke voltam a fórum után hogy magyar vagyok! Libabőrös lettem, és elöntötte a büszkeség a szívemet! Tudom, te nem érzel ilyesmit, de ha tudnád mennyire jó érzés, mikor arról beszél, hogy mi magyarok tartsunk össze, és ne hagyjuk hogy a gyermekeink ebben a szemétben nőjenek fel. Egyszer sem zsidózott, egyszer sem patkányozott fórumokon!

Ja, várjál, mi számít zsidózásnak? Az hogy elmondja Vona hogy nem tetszik nekünk, hogy Simon Peresz kijelenti, hogy felvásárolja Magyarországot? Vagy az zsidózás, hogy Vona megemlítette, hogy őt már többen lezsidózták? Értelek, az a zsidózás, ha kimondom a zsidó szót.

Van ZSIDÓ haverom. <<< akkor én most zsidózom, ha ezt kijelentem?

Légyszíves válaszolj, és érvelj, mert elég gyenge lábakon állnak az érveid, úgy szólsz, hogy egyszer nem hallgattad meg Vona beszédét... Nem tudod, milyen egy ilyen lakossági fórum.

2010. márc. 30. 22:22
 18/50 anonim ***** válasza:
93%

"nehogy kivegyék a hamburgert a kezetekből a kakastollas csendőrök, mert az amerikai étel."

ezt te sem gondolod komolyan

2010. márc. 30. 22:22
 19/50 anonim ***** válasza:
94%
szerinted nincsen külföldi sör és külföldi zöldség magyrországon?Nézz már szét mielött ilyen kérdést teszel fel.
2010. márc. 30. 22:23
 20/50 anonim ***** válasza:
94%
Te komolyan demokráciát akarsz?
2010. márc. 30. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!