Hazánk stadion nagyhatalommá válik? Miért nem hagyja már abba Viktor ezt a stadionépítést?
Bajban van az oktatás, az egészségügy és a szociális háló, amikre komoly összeget kéne fordítani, erre megint egy újabb stadion épül.
A kisvárdaiakat is megkérdezték. Sőt 4 évenként mindenkit. Ezt hívják képviseleti demokráciának.
Ha megkérdezel egy átlagembert, hogy mi történik, ha elengedsz egy tollat a holdon, akkor arra hányan fogják a helyes választ adni? Na ezért nincs cserépszavazás a másfél milliárdról.
Aztán jönnek a derék szocik, hogy nem lenne-e jobb inkább minden kisvárdai lakosnak 50 ezer ft?! Hát de bizony jobb lenne. Vágja rá a kisnyugdíjas, és mélyszegény ronaldó.
Tovább tudunk-e látni, mint ők ketten?
Nem tudom miért nem érted a focilobbit. Hiszen nem olyan régen fejtettem ki. A balos gyűlöletkampány szerintem sokkal érthetetlenebb.
Hasonló okokból nem érdemes az eübe szociális hálóba és oktatásba számolatlanul önteni a pénzt. Megkapják minden évben a GDP igen jelentős szeletét. Ezzel szemben a foci eseti kiadás.
Honnan tudod, hogy Kisvárdán amúgy nem járnak meccsre? Nem biztos, hogy ez így van, csak azért, mert a szocik igyekszenek ezt a közvéleménybe építeni, hogy a foci senkit sem érdekel.
# 33/33 Időpont ma 20:27
Persze, csak éppen ez a sok kis eseti kiadás miatt nincs pénz értelmesebb helyekre. Csak ez nem tűnik fel neked.
A többi demagógiára és baromságra meg nem reagálok, mert fölösleges.
Szerted mennyi ez a marha sok eseti kiadás?
Az NB1-ben a három vezető csapat kapott stadiont. Miért beszélünk úgy, mintha mind kapott volna?
„Az élet kultúra és közösség is. Ha ez nincs, akkor nincs semmi.. ”
Nagyon tévedsz. Az élet légzés és szívdobogás és egészséges szervrendszer. Amihez víz kell, élelem és megfelelő hőmérséklet. Ha ez nincs, AKKOR nincs semmi.
A Maslow piramis még csak nem is dereng, ugye? A stadionokkal éppen az a baj, hogy az első szinttől vonja el azt, amit a harmadikba belepumpál…
Engedjétek el a troll barátunkat. Folyamatos nulla százalékos értékeléseket kap.
Kedves pártkatona, árulja már el nekem, hogy az ön életében mi lett jobb, amióta a fidesz van hatalmon? Van kézzelfogható bizonyítéka? (Nem, a stadionok, meg rezsicsökkentés nem ér, sőt, a több munkahely sem, mert a közmunka a Te meg az Én adómból van fizetve, nem termel GDP-t, csak elvisz -ha már ennyire dobálóztál ezekkel a szavakkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!