Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazánk stadion nagyhatalommá...

Hazánk stadion nagyhatalommá válik? Miért nem hagyja már abba Viktor ezt a stadionépítést?

Figyelt kérdés

Bajban van az oktatás, az egészségügy és a szociális háló, amikre komoly összeget kéne fordítani, erre megint egy újabb stadion épül.

[link]

2016. febr. 15. 20:34
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a gond,hogy miért kap Kisvárda másfélmilliárdot.Sőt,ha a kisvárdaiakatmegkérdezik,hogy mit akarnak másfélmilliárdért,nem hinném,hogy a stadion lenne az első gondolatuk.A stadionokkal meg úgy általában az a baj,hogy ha nincsenek nézők,akik megtöltik,akkor ablakon kiszórt pénz.
2016. febr. 16. 19:11
 32/41 anonim ***** válasza:
Sőt,igazából már az sem világos,hogy miért kell a futballba ennyi pénzt önteni.Az ország felét érdekli,a felét nem,de akit érdekel,azt sem igazán a magyar "ága". Egyszóval,nem közügy.Közpénzt legfeljebb a "Puskásra" lett volna szabad költeni,mert a válogatott azért még mindig megmozgat pártízezer embert.
2016. febr. 16. 19:16
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

A kisvárdaiakat is megkérdezték. Sőt 4 évenként mindenkit. Ezt hívják képviseleti demokráciának.

Ha megkérdezel egy átlagembert, hogy mi történik, ha elengedsz egy tollat a holdon, akkor arra hányan fogják a helyes választ adni? Na ezért nincs cserépszavazás a másfél milliárdról.

Aztán jönnek a derék szocik, hogy nem lenne-e jobb inkább minden kisvárdai lakosnak 50 ezer ft?! Hát de bizony jobb lenne. Vágja rá a kisnyugdíjas, és mélyszegény ronaldó.

Tovább tudunk-e látni, mint ők ketten?

Nem tudom miért nem érted a focilobbit. Hiszen nem olyan régen fejtettem ki. A balos gyűlöletkampány szerintem sokkal érthetetlenebb.

Hasonló okokból nem érdemes az eübe szociális hálóba és oktatásba számolatlanul önteni a pénzt. Megkapják minden évben a GDP igen jelentős szeletét. Ezzel szemben a foci eseti kiadás.

Honnan tudod, hogy Kisvárdán amúgy nem járnak meccsre? Nem biztos, hogy ez így van, csak azért, mert a szocik igyekszenek ezt a közvéleménybe építeni, hogy a foci senkit sem érdekel.

2016. febr. 16. 20:27
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

# 33/33 Időpont ma 20:27

Persze, csak éppen ez a sok kis eseti kiadás miatt nincs pénz értelmesebb helyekre. Csak ez nem tűnik fel neked.

A többi demagógiára és baromságra meg nem reagálok, mert fölösleges.

2016. febr. 16. 20:38
 35/41 anonim ***** válasza:
#33:Nem tudom,Kisvárdán hányan jártak meccsre,de azt tudom,hogy egy teljes nb1-es fordulóra,nagyon jó esetben,kimegy 15000néző.Mivel hat meccsről van szó,ez átlag 2500néző,de volt már 10000néző is egy fordulóban.És ez az nb1.Az az érdekes,hogy engem még ez a szar magyar foci is érdekel,jártam is vagy 20évig meccsekre(ma már ugyan nem),de ettől ez még szerintem,pénzkidobás.Az oktatás és az eü. problémáira meg ez persze kevés,de erre-arra mégis elég lehet.Mondjuk,értelmesebb dolgokra.Az meg azért érdekes felfogás,hogy megkérdezték a kisvárdaiakat a választáskor.Akkor minden választás után kuss mindenkinek,bármit is csinálnak?Hát,lehet így is.
2016. febr. 16. 21:03
 36/41 anonim ***** válasza:

Szerted mennyi ez a marha sok eseti kiadás?

Az NB1-ben a három vezető csapat kapott stadiont. Miért beszélünk úgy, mintha mind kapott volna?

2016. febr. 16. 21:56
 37/41 anonim ***** válasza:
Én nem csak újépítésű stadionokról tudok.FTC,Debrecen, Székesfehérvár,Szombathely,Diósgyőr,MTK,Honvéd,Felcsút, Nyíregyháza,Szeged,Mezőkövesd,Cegléd,Szigetszentmiklós, Gyirmót,ezek jutnak most eszembe,de szinte biztos,hogy van akit kihagytam.Persze,nem mindenhol stadiont építenek,zömükben "csak" felújítanak,bővítenek(ugyan hova,mikor így is konganak az ürességtől a stadionok?). Szóval,azért nem hinném,hogy "csupán" pármilliárd lenne a végösszeg.De mint már írtam,az egészben az a legzavaróbb,hogy semmi nem indokolja.Nem nőtt(inkább tovább csökkent) az érdrklődés,még az MLSZ-elnök is panaszkodott,hogy az EB-kijutás sem hozott semmi pozitív változást,sőt...Hiába a szép csomagolás,ha tartalom nincs,ami vonzaná a nézőket.Ugyanis lehetnek bármilyen szép stadionok,élvezhető foci nélkül,legfeljebb a V.I.P. páholyok telnek meg,pláne ha Orbán megjelenik.
2016. febr. 17. 09:13
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

„Az élet kultúra és közösség is. Ha ez nincs, akkor nincs semmi.. ”

Nagyon tévedsz. Az élet légzés és szívdobogás és egészséges szervrendszer. Amihez víz kell, élelem és megfelelő hőmérséklet. Ha ez nincs, AKKOR nincs semmi.

A Maslow piramis még csak nem is dereng, ugye? A stadionokkal éppen az a baj, hogy az első szinttől vonja el azt, amit a harmadikba belepumpál…

2016. febr. 18. 00:29
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
ja bocs... azt hittem ilyen marha nagy adóelvonások meg szociális alapú jövedelemelvonásoknál annyira nincs nagy éhezés, a levegőt meg nem adóztatták még meg (majd a "gazdagoknak" a szocik ne féljetek)
2016. febr. 19. 13:59
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Engedjétek el a troll barátunkat. Folyamatos nulla százalékos értékeléseket kap.

Kedves pártkatona, árulja már el nekem, hogy az ön életében mi lett jobb, amióta a fidesz van hatalmon? Van kézzelfogható bizonyítéka? (Nem, a stadionok, meg rezsicsökkentés nem ér, sőt, a több munkahely sem, mert a közmunka a Te meg az Én adómból van fizetve, nem termel GDP-t, csak elvisz -ha már ennyire dobálóztál ezekkel a szavakkal).

2016. febr. 19. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!