Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazánk stadion nagyhatalommá...

Hazánk stadion nagyhatalommá válik? Miért nem hagyja már abba Viktor ezt a stadionépítést?

Figyelt kérdés

Bajban van az oktatás, az egészségügy és a szociális háló, amikre komoly összeget kéne fordítani, erre megint egy újabb stadion épül.

[link]

2016. febr. 15. 20:34
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja mivel ez a pénz úgysem elég teljesen rendbehozni az egészségügyet, nyugodtan költhetjük stadionra. Meg azt úgyis rá lehet fogni a hat éve véget ért nyócévre. Igazi fideszes logika. Gondolom ha beköltözöl egy lakásba, akkor se se javíttatod meg a rossz csöveket, mert az előző lakó is szart rá, inkább veszel egy lapostévét.
2016. febr. 15. 22:46
 12/41 anonim ***** válasza:
0%
egy ház rossz csöveit érdemes kicserélni, ezzel szemben az eü csak egy feneketlen kút
2016. febr. 15. 22:51
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

# 12/12 Időpont ma 22:51

Akkor szüntessük be az egészet, és dögöljön meg mindenki! :-) De biztos nyugaton meg északon a hülyék, valamiért ott meg van oldva, hogy nem egy szelet szárazkenyér a napi menü.

2016. febr. 15. 22:54
 14/41 anonim ***** válasza:
0%

A GDP %-ában nem indokolná az ekkora kontrasztot. A magyar adófizetők egyszerűen csórók, hogy egy nyugati vagy egy északi szintű EÜ-t fenntartsanak.

Az 500 forintos norma az így néz ki.

A megoldás valahol ott lenne, ha pl ez a sok okos pedagógus nem közpénzen sztrájkolna, hanem hajtaná a piacon a GDP-t. És akkor lehet bécsiszelet a kórházi ebéd.

2016. febr. 15. 23:00
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Amíg egészséges vagy, addig persze könnyű feneketlen kutazni.
2016. febr. 15. 23:00
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
Mivel én csúnya gazdag vagyok elmegyek a magándokihoz. A "gazdagok" egyébként sem élnek túlzottan a fantasztikus közszolgáltatásokkal.
2016. febr. 15. 23:07
 17/41 anonim ***** válasza:

# 14/16 Időpont ma 23:00

És akkor ki is tanítaná a jövő GDP lapátolóit? :-) Ja, tudom, arra nincs szükség, mert majd a mostani elit saját kölkei...

2016. febr. 15. 23:23
 18/41 anonim ***** válasza:
0%

Meg lehet például azt csinálni, hogy kijelölünk egy minőségi elvárást, és akkor fizess. Ezt hívják magánszférának, és tök jól működik ha ki tudod fizetni.

Valahol megoldás lehet a család adókedvezmény. Amit családi adókedvezménnyel nyer költse az okos szülő a gyereke minőségi oktatására.

Túl nagy a társadalmi szakadék, és sajnos leginkább kulturális értelemben.

Ezért nem lehet minden ingyen.

Nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni.

Kulturális szakadékra van ötlet?

2016. febr. 15. 23:41
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy fenét vagy te gazdag.
2016. febr. 16. 00:09
 20/41 anonim ***** válasza:
7%
Teljesen lényegtelen, hogy gazdag vagyok-e vagy sem :). De azért örülök, hogy kicsit sem akarod felfogni miről beszélek.
2016. febr. 16. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!