Miért van az, hogy Horti Miklós neve és korszaka ma szitokszónak számít?
Figyelt kérdés
Mielőtt antiszemita, jobbikos stb jelzőt megkapnám. Leszögezem egyik sem vagyok. De akkor is Horti Miklós és miniszterelnökei pl Bethlen István vagy Teleki Pál nagyon sokat tett Magyarországért. Gyakorlatilag csonka kivérzett országot talpra állította és újra fejődő pályára állította.2016. febr. 15. 08:17
11/35 anonim válasza:
'A szélsőjobboldaliság Magyarországon a hazafiassággal egyenlő, igen.'
Mióta?
12/35 anonim válasza:
Amióta " A válaszíró 41%-ban hasznos válaszokat ad." :-)
14/35 anonim válasza:
Mert a szélsőjobbosokat lepontozzák. Nemrég még 43-44 százalékon voltam.
15/35 anonim válasza:
'Mert a szélsőjobbosokat lepontozzák.'
Talán azért, mert nem szeretik a szélsőséget, legyen az bal- vagy jobboldali.
16/35 anonim válasza:
Miért szitokszó?
Azért, amiért Orbáné is az lesz a jövőben. Csak Horthy Mikkancs még nála is rosszabb volt.
17/35 anonim válasza:
Csak azok számára "szitokszo" akik azt látják, hogy ezek az ideologiai és erkölcsi korcsok istenitik és visszasirják. Egyébként nyugodjék békében!
18/35 anonim válasza:
#14 Leszel még kevesebb is, ha így folytatod a gyűlölködést.
19/35 anonim válasza:
18, milyen gyűlölködésről beszélsz? Válaszoltam a kérdésre, elismertem sok fideszes agyhalottal szemben, hogy Horthy diktátor és tömeggyilkos volt.
20/35 anonim válasza:
'hogy Horthy diktátor és tömeggyilkos volt.'
Nem volt egy szent, de diktátor sem volt, szögezzük le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!