Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez mit szóltok? Szerintem...

Ehhez mit szóltok? Szerintem eddig ez a legjobb mszp-s kampány

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Rs4eqLWIJfc

amúgy a zene se rossz :P

2010. márc. 30. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:

hehe :D

nagyon jó mszp így tovább xD

2010. márc. 30. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:

"futva menekül majd a tót a szerb a román

győzelmi énekünk ez egekig száll"

jó nagyon :)

2010. márc. 30. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
nem rossz nem rossz :DD
2010. márc. 30. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:

aaah

Loptunk

Gergényi Lőttünk

Mesterházy Vesztettünk

xDDD

2010. márc. 30. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Én komolyan hiszek benne, hogy eljön az idő mikor a magyar ember megcsömöröl ettől az elkorcsosult műanyag giccses világtól és megjön az esze, felébred. És most nem arra gondolok, hogy melyik pártra fog szavazni, egyszerűen többet nem fog hinni a hazugságoknak és kiáll az igazáért és harcol is érte, ha 1millió ember megy ki az utcára azt már a hazug tolvaj mszps banda se tudja visszaverni és más sem.Jobbik kerüljön be a parlamentbe , és 4év múlva nyerjék meg a választásokat, ha nem tartják be az ígéreteiket őket is ugyanúgy el kell üldözni majd, egésszen addig míg tényleg nem lesz ennek az országnak becsületes MAGYAR vezetője illetve vezetői, nem tűrhetjük, hogy bűnözők írják a törvényeinket és ők hozzanak a népre ítéletet !!! Magyar Feltámadást !!!
2010. márc. 30. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!