A Fidesz nemzeti érzésű pártnak számít?
Na ja, mert a görögök is csak feljebb tudtak jönni. Ja várj csak, mégsem... És nem, AKKORA válság sehol nem volt. A világválság mindenkinek betett, de a csödközeli szitut csak mi és a görögök bírtuk megteremtenbi magunknak. Meg izland.Utobbó csődbe is ment konkrétan.
Szóval vissza kéne venni ezekkel az oktalan fikázódásokkal. Értem én, hogy valami miatt nem szimpatikus az Orbán pofája, de azért nem ártana elismerni, hogy a jelenlegi helyzetben a lehető legjobb kormányunk van. Más választásunk meg amugy sincs, mert az ellenzék annyira inkopetens, hogy épeszü ember nem szavaz rájuk.
Ó, hogyne! Remek kormányunk van!
Korrupt a végtelenségig, olyan magasról szarják le a törvényeket, hogy fel se látunk odáig, két kézzel tüntetik el/ sajátítják ki a közvagyot, de legalább Fidesznek hívják őket. Remek kormány, tapsot nekik!
Itt szépen le van írva hogy hogyan jutottak el a görögök idáig. Amit kiemelnék belőle hogy nekik már 2004-ben 110%-os államadósságuk volt. Plusz leírja, hogy pont a populista kormányzás hatására romlott a helyzetük a 80-as, 90-es években.
Ebből te a populizmust birtad kiemelni? :-). Illetve a cikk mire probalt 'érv' lenni?
Egyébként a gorogoknel jelenleg a szelsobal kormanyoz. Bar a magyar baloldali media hamar atnevezte oket ujbaloldalnak,/pedig az elejen szelsobaloztak meg/ miutan a magyar baloldal /leginkabb az lmp/ probalja lopni a programjukat.
"Az a helyzet, hogy köztetek, meg köztem az a lényeges különbség, hogy én tudom jól, hogy a baloldali kormányok visszarakták a rendszerváltás előtti gazdasági állapotba az országot. Gyakorlatilag a görög szintre. Orbánék meg ki birtak máászni belőle."
Akkor tehát az a lényeges különbség, hogy te rosszul tudsz legalább három dolgot, csak ebben a kiemelt részben. :-)
Azt megelozonek: nekem pl se az elitizmussal, se a populizmussal nincs bajom. A politikanak ugyanis valamit csinalnia kell. Huzamosabb ideig egyebkent egyik sem kifizetodo, mert nyilvan a nem kielegitett reteg obegatni kezd, aztan nem szavaz a partra. Nekem egyebkent szimpatikusabb az elitista politika. Itt is jol latszik, a hulye embereknek hiaba beszelsz, elvannak a sajat fassagaikkal.
De figyelj csak, ilyenkor, amikor populistazol, meg kategorizalsz, nincs bajod az altalanositasokkal? Csak mert a hozzad hasonlo futobolondok allandoan azon kattognak, hogy rajtuk kivul senki mas nem altalanosithat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!