A Fidesz nemzeti érzésű pártnak számít?
Nemzeti érzésű maga felé.
"Magyarország a magyaroké", igen!
Övék meg a haverjaiké, de nem a miénk.
Már kiábrándultam a Fideszből, pedig nagy reményeim voltak.
Én pár éve megfogadtam, hogy nem politizálok, mert ez egy örvény, amibe ha bennreked az ember, a végére elfelejti, hogy miért kezdett el vele foglalkozni.
Szerintem ez csak lepel, mert az mind szép és jó amit a Fidesz oldalán megosztanak, viszont ez ebből is látszik, hogy egy kib*szott 21. századi cenzúra, mert azt nem hangoztatják, hogy összeroppant az ország, és hogy meg van halva a gazdaság, ahol emberek ezrei éheznek, most nem az számít, hogy önhibájukon kívül, vagy sem, már csak azért sem, mert egy országnak nem így kéne működnie, mint a miénk, ebből eredően szerintem köze nincs a nemzetérzéshez, csak a duma...:D
"összeroppant az ország, és hogy meg van halva a gazdaság,"
Hát ez azért kur.a érdekes, mert az összes nemzetközi gazdaságkutató, meg minősítő is felfelé pontozza a gazdaságot. Konkrétan az utóbbi 10 év legjobb számait hozta a magyar gazdaság tavaly. Ugyanez igaz az államháztartásra.
Szóval nemtudom te ezeket hol olvastad, de jól átb.sztak.
Ja és igen, annak számit.
meg populista is, de ez utóbbi minden pártról elmondható, ugyanis ez leginkább politizálási stílus. Bár van néhány őrült, aki a "populizmust" ideológiának tartja, pedig nem az.
Természetesen.
Ők a magyarok és a magyarok mindent megkapnak ebben az országban.
Mi meg csak a plebs vagyunk, nekünk a magyarok kiszolgálása a feladatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!