Mikor jön el az idő, amikor a magyar társadalom nagyobb részének nem az Indul a bakterház vagy az Üvegtigris lesz a kedvenc filmje, hanem mondjuk a Forrest Gump vagy a Halálsoron?
Figyelt kérdés
Már várom.2016. febr. 8. 09:40
11/16 anonim válasza:
Miért baj az, ha valaki nem az amerikai agyrohasztó baromságaitokat nézi?
12/16 anonim válasza:
Nekem speciel az Üvegtigris tűnik nagyobb baromságnak, előző, de ez ízlés dolga, azt hiszem :)
13/16 anonim válasza:
Halálsoron mint agyrohasztó baromság. Ez jó :)
14/16 anonim válasza:
Ez hülyeség. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ismerősömnek magyar film a kedvence.
15/16 anonim válasza:
Nehogy már az emberek szellemi színvonalát minősítse a film.
16/16 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező. De semmi baj nincs szerintem Az indul a bakterházzal és az Üvegtigrissel sem. A bakterházat meg olvasd el könyvben. Nagyon jó. Eleve ez a 4 film nem is egy kategóriában van... Ha meg ennyire menőnek érzed magad a Kinges Halálsorral meg a Tom Hankses Forrest Gumppal akkor nézd azokat. Nem rossz egyik film sem, de nem mondanám jobb alkotásnak egyiket sem a másiktól. Eleve nem egy műfaj... Szóval a kérdésed is egy nagy hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!