Miért van cigányellenesség? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Én mindig azt mondtam,hogy nem szabad különbséget tenni az emberek között.Senki nem tehet arról,hogy hova született.Nem vagyok egy naiv ember,odafigyelek mindenre,és mégis átverték a fejem,illetve a pénztárcámat .Természetesen cigány volt az illető.Sokan rasszistának hívják azokat,akik véleményüket nyilvánítják a cigányság ellen.Ha viszont így viselkednek,akkor miért legyen jó a vélemény róluk?2010. márc. 29. 19:27
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Örülök hogy felvilágosultál. Szép lassan mindenki rájön, hogy tenni kell ellenük, és nem e két szélsőséges megoldással: gázkamra vagy hasonlók ; ill. mégtöbb segélyt nekik
A jobbik a megoldás, neki van a legjobb kisebbségi politikája. Az utóbbi 20 év kisebbségi politikája enyhén szólva "nem jött be".
3/11 anonim válasza:
Kizárólag tapasztalatok miatt.
4/11 anonim válasza:
Nem a cigányokkal van baj, hanem azokkal akik nem dolgoznak, bűnöznek és képtelenek emberként viselkedni valamint igénytelenek, legyen pénz piára és játékgépre az számít csak, az a probléma, hogy a többségük ilyen. Az én családomban mindenki dolgozik vagy tanul, mégis lemondtunk a szivarról, mert nem vagyunk annyira gazdagok, és meggondoljuk, hogy mire költsük a pénzt, pedig Apám egyetemet végzett,jó állása van, a játékgépezés eszünkbe sem jutna, nem szórjuk a pénzt, becsületesen élünk. A cigány megkapja a segélyt egy nap alatt elkölti aztán megy rabolni,verekedni és gyilkolni. Na ezzel van a probléma.
5/11 anonim válasza:
Szóval úgy akartam írni, hogy nem az összes cigánnyal van baj, hanem csak úgy 80%ukkal, s leírtam, hogy mi a baj velük. (bocs a hibáért)
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
A 20 év politikusainak kellene a cigányok helyzetéért is meglakolni, mert ők hagyták ennyire elfajulni a dolgokat!
8/11 anonim válasza:
Azért mert van cigány bűnözés (akár hogy tagadják )
9/11 anonim válasza:
Kérdező téged egy bünöző vert át, azért mert egyszer megtörtént mostantól életed végéig kollektívan elitélsz egy csomó embert.
A politikusok is rendszeresen meglopák az embert mégse van pár politikus akiről nincs rossz véleményel az ember.
10/11 anonim válasza:
Azért mert mi jobbikosok nem szeretjük a romákat. Szebb jövőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!