Miért ill. miért ne szavazzak a Jobbikra?
Nem tudom, hogy szimpatizáljak-e a Jobbikkal. Fogalmazzatok meg egy pár mondatban pozitivumokat és negativumokat, hogy miben változtatná meg a magyar politikát, ha a párt bekerülne a parlamentbe. Engem a személyes véleményetek érdekel (nem kell programot bemásolni, ill. belinkelni).
Köszönöm a válaszokat!
Ne vedd komolyan mert hazudozik!
"""""Ha úgy gondolod, hogy:
- normális, ha egy párt politikai erőszakszervezetet verbuvál és a saját céljainak megfelelően kívánja kényszeríteni a társadalmat
A gárda senkit nem kényszerített soha, ahogy erőszakot sem alkalmazott! Viszont ha a te házadat öntené a Szamos, vagy fenyegetnének meg halálosan, te is hívnád őket!
- normális, ha egy párt rá akarja erőltetni az emberekre a saját normáit, átírná a történelemkönyveket, betiltaná a neki nem tetsző médiumokat, száműzné a neki ellenszenves riportereket
- 40"""
Egy normális párt sem hazudtolta meg a történelmet mint a kommunisták, ezt sajnos helyre kell tenni.
Nem a neki nem tetsző médiát, hanem a ma a pártok és politikai oldalak által irányított média mai formáját akarja megszüntetni.
Sajnos te egy hazug szemét ember vagy, akinek a levegőbe kellene köpni és alá állni!
Eze az oldalon csak a Jobbikosok véleményét fogod olvasni,ahogy dícsérik a pártjukat.Így reális képet nem kapsz.
Tájékozódj inkább neves közgazdászok írásaiból,akkor látni fogod,hogy a programjuk miért nem valósítható meg.
Kik azok a neves közgazdászok, a diploma nélküli ostoba Bokros?
ha úgy gondolod hogy az elmúlt 20 év jó irányba vitte az országot akkor azavazz az mszp/fidesz/mdf trió valamelyikére
ha úgy gondolod nem jó ami itt folyik változást akarsz ha úgy érzed igazságtalanság folyik még a csapból is
szavazz a Jobbikra
"Eze az oldalon csak a Jobbikosok véleményét fogod olvasni,ahogy dícsérik a pártjukat.Így reális képet nem kapsz. "
látod ez se igaz
minden nap kapunk a Jobbikot provokáló kérdéseket
min1 végül is
az előttem szóló jól leírta
ha szerinted jó irányba ment Magyarország szekere akkor ott a többi párt
ha nem akkor itt a Jobbik
szerintem mo. egy nagyon mély gazdasági és morális gödörbe esett. én ezért a mostani helyzetért az elvtársakat tartom felelösnek. mint eddigi fidesz szavazót azonban nagyon lecsüggeszt a polgári párt elmúlt idöben mutatott passzivitása. sok pontja a jobbiknak tetszik, de ugyanakkor elriaszt a szélsöségességük.
azért szeretnék egy pár támpontot kapni, hogy a szélsöség a médiák elfogultságából csapódik le, vagy az a jobbik lét eleme.
"elriaszt a szélsöségességük" - Igaz, hogy néhány helyzetben radikálisan lépnek fel, de ez NEM az átlag becsületes emberekre vonatkozik, hanem a korrupt politikusokra, (cigány)bűnözőkre, az ország kizsákmányolóira stb. Ők elsősorban az országot akarják rendbe tenni, nem a népet szivatni.
Továbbá az akaratból nem dolgozó, csak az államon élősködő embereket, illetve a nagy multikat fogja súlyosabban érinteni a programjuk.
"elmúlt idöben mutatott passzivitása"
Nem passzív az csak józan. A jobbik programja meg megvalósíthatatlan. Jó estimesének. Meglátjuk mit csinál a jobbik most, hogy bekerül a parlamentbe, és úgyis eldől a sorsa. Ha tényleg megvalósít valamit a programjából, akkor van jövője, ha összeáll az mszp-vel akkor nincs.
miért megvalósíthatatlan a jobbik programja? az egész program vagy csak néhány pontja?
miért gondolod, hogy a jobbik összeáll az mszp-vel? én úgy látom, mintha inkább ellenfelek lennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!