Most akkor van orvoshiány, van nincs?
A mindenkori kormányok is eltolták, meg a lakosság is. A lakosság azért, mert sportot űzünk abból hogy minimálbérre van bejelentve a dolgozó, a többit zsebbe kapja. Ezáltal nagyon kevés eü- és nyugdíjjárulék folyik be. A tegnapi Metro újságban is az volt hogy 10 éven belül nagy bajban lesz emiatt a nyugdíjellátás. Az egészségügy baja meg közismert.
A kormányok meg azért tolták el, mert az eü- és nyugdíjjárulékot nem lett volna szabad külön választani az adótól. Mi magyarok nem csak a világ legnehezebb nyelvét hoztuk létre, hanem az adózást is szeretjük túlbonyolítani. De mint látható, negatív eredménye lett.
Amikor a műtétemre több, mint egy hónapot kellett várni, azt nem tudom, hogy orvos, vagy pénzhiány miatt történt. Szerintem ott orvos volt, csak pénzt nem ad korlátlanul a műtétekre az OEP. De nekem ez nem okozott nagyobb problémát.
De amikor a rákos anyósomnak kellett heteket várni a műtétre, az már megrázóbb volt. Vastagbél-daganat miatt részben elzáródott a bele, és már alig tudott áthaladni az étel. Hazaküldték, hogy várja ki a több héttel későbbi időpontot, azt mondták, hogy csak pépes ételeket egyen és vegyen a gyógyszertárban paraffinolajat, hogy ne akadjon el az étel, és várakozzon szépen. Ha valami súlyosbodás van, hívjon mentőt. Ez elég brutális. A daganat meg közben szépen növögetett és májáttétet képzett. Természetesen már nem él az anyósom.
Ha korábban megműtik, talán több ideje lett volna, és a műtét így is ugyanannyiba került, értelmetlenül végezték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!