Sulek Péter kérdése:
Szerintetek nem szégyen, hogy a Fidesz van hatalmon és nincs ellenfele?
Figyelt kérdés
Úgy értem a Fideszről sokan vélik,hogy korrupt, Orbán Viktor gyakran gyenge egyszerű panelleket használ, még sincs tőlük jobb2016. jan. 29. 14:33
2/15 anonim válasza:
De az.
Ezért is léptem le tőletek.
3/15 anonim válasza:
Az MSZP sem volt semmi, de azoknak legalább belátóbbak voltak a híveik és leszavazták őket 6 éve.
4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is a Baloldal beismerte a hibáit :) bár a Fidesz is ássa el magát napról napra
2016. jan. 29. 14:38
5/15 anonim válasza:
Az hogy nincs ellenfele nem a Fidesz szégyene, hanem az ellenfeleké.
6/15 A kérdező kommentje:
Igen ebben is van valami.
2016. jan. 29. 14:44
7/15 anonim válasza:
A baloldal ott kezdte a kormányzást a 90' években hogy megteremtette és fenntartotta a tökéletes rendszert az olajmaffiának. Halasztott vámfizetés és társai. Ez száz milliárdos károkat okozott az államkasszának és ugyanennyi hasznot a baloldal politikus bűnözőinek.
A nép meg ujraválasztotta őket. 😁
8/15 anonim válasza:
#8: Tévedés, az MDF (Antall kormány, ami lett Boross kormány) segítette nem a baloldal. Ők voltak a rendszerváltó párt ne feledd!!!
9/15 anonim válasza:
De elég szégyen. Viszont mit lehet kezdeni egy olyan országgal, amelyben a lakosság jelentős része tíz forint rezsicsökkentésért az anyját is eladná?
10/15 anonim válasza:
Általában nem szégyen. A lezüllött baloldalnak persze igen. Meg a pár százalékosoknak. Meg az egy képviselős MLP-nek. De leginkább a kinullázódott szadeszeseknek.
"...a Fideszről sokan vélik,hogy korrupt..."
mennyi az a sok? 3 már sok? (van, aki úgy számol, hogy 1, 2, sok)
"még sincs tőlük jobb"
tudod, minél műveletlenebb valaki, annál inkább tud köpködni.
Legyél jobb!
Győzd le a Fideszt!
Ne köpködj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!